Hyvin tehty!


  1. Kaikki
  2. Ruokasuhteita
  3. Nousussa
  4. Makuja
  5. Ajassa
  6. SoupOpera
  7. Arvokasta
  8. Ihmiset
Syötäisiinkö yhdessä?
Arvokasta

Syötäisiinkö yhdessä?

Vuonna 2017 itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta. Valtioneuvoston kansliassa toimiva Suomi 100 –hanke on nimennyt juhlavuoden teemaksi YHDESSÄ.

Lue lisää
Hei, Mitä sinulle kuuluu?
Ajassa

Hei, Mitä sinulle kuuluu?

Maailman mielenterveyspäivää vietettiin jälleen 10.10. Tänä vuonna päivän teemana ovat arvostavat kohtaamiset ja puheeksiottaminen otsikolla: Mitä sinulle kuuluu?

Lue lisää
Finlandia-ravintolalle uusi keittiöpäällikkö
Ihmiset

Finlandia-ravintolalle uusi keittiöpäällikkö

Finlandia-ravintolan uutena keittiöpäällikkönä on 1.9. aloittanut 34-vuotias Timo Lepistö. Timo siirtyi Kanrestan palvelukseen Suomen Moskovan suurlähetystöstä, jossa hän ehti työskennellä keittiöpäällikkönä neljä vuotta.

Lue lisää
Pohjoista Teollisuutta POHTOssa
Ajassa

Pohjoista Teollisuutta POHTOssa

25.-26.5. Oulu täyttyi, kun Pohjoinen Teollisuus- messut rantautuivat Oulunhalliin. Myös POHTO oli mukana Pohjoisen Teollisuuden suurtapahtumassa yhtenä tapahtumapaikkana.

Lue lisää
Kuninkaallisia vieraita Finlandia-talossa
Ajassa

Kuninkaallisia vieraita Finlandia-talossa

Toukokuussa Finlandia-taloon saatiin kuninkaallisia vieraita, kun heidän kuninkaalliset korkeutensa Luxemburgin suurherttua ja suurherttuatar kävivät Suomessa valtiovierailulla. Yksi vierailun kohokohdista oli suurherttuaparin Finlandia-talolla isännöimä konsertti ja cocktailtilaisuus.

Lue lisää
Suomen Kansanterveysyhdistys on mukana Portaat luomuun -ohjelmassa
Arvokasta

Suomen Kansanterveysyhdistys on mukana Portaat luomuun -ohjelmassa

Portaat luomuun -ohjelma on ammattikeittiöille suunnattu ohjelma. Tavoitteena on edistää luomutuotteiden käyttöä ammattikeittiöissä, kerätä ja välittää tietoa luomun käytöstä ruokapalveluissa, vahvistaa luomuketjua sekä luoda luomutuotteisiin sitoutuneiden ammattikeittiöiden verkosto.

Lue lisää
Ravintola K2 Leppävaarassa on nyt avattu
Ajassa

Ravintola K2 Leppävaarassa on nyt avattu

Business Park Alberga Leppävaarassa on lisännyt palveluita ja asiakaspaikkoja avaamalla uuden K2-ravintolan. Monipuolinen delisalaattibaari tarjoaa vaihtoehtoja moneen makuun ja ruokavalioon - hyvä maku ja terveellisyys edellä.

Lue lisää
Avoimet Ovet Kuopion Musiikkikeskuksessa
Ajassa

Avoimet Ovet Kuopion Musiikkikeskuksessa

Perinteeksi muodostunut, jo kuudennen kerran järjestetty, Avoimet Ovet -tapahtuma kokosi perjantaina 12.2.2016 jälleen runsaan joukon eri-ikäisiä talon toiminnasta, musiikista ja tanssista kiinnostuneita.

Lue lisää
Kohti pääsiäistä!
SoupOpera

Kohti pääsiäistä!

Juhla -aika lähestyy. Pääsiäisenä kokoonnutaan ruokapöytien ääreen juhlimaan kevättä ja sekä yhdessäoloa perheen parissa. Katso Kansallisoopperan ravintolapäällikkö Anuliina Pinedan Soup Opera- blogista vinkit pääsiäisen ruokapöytään.

Lue lisää
Vuoden tapahtumapaikka: Sibeliustalo Lahdessa!
Arvokasta

Vuoden tapahtumapaikka: Sibeliustalo Lahdessa!

Lahden Sibeliustalon vuosi on yhtä juhlaa. 15-vuotias kokous-, juhla- ja konserttitalo juhlii tänä vuonna myös Jean Sibeliuksen syntymän 150-vuotisjuhlaa. Ja kuin tilauksesta talo valittiin myös Evento Awardseissa Vuoden Tapahtumapaikaksi.

Lue lisää
Kanrestan asiakkaana tuet hyvää työtä
Arvokasta

Kanrestan asiakkaana tuet hyvää työtä

Kanresta Oy on Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n tytäryhtiö. Käyttämällä Kanrestan palveluja tuet yhdistyksen jäsenjärjestöjä, joita ovat Lastentautien tutkimussäätiö, Suomen Mielenterveysseura ry, Suomen Sydänliitto ry ja Vanhustyön keskusliitto ry.

Lue lisää
Soppaa ja oopperaa
Ihmiset

Soppaa ja oopperaa

Ravintolapäällikkö Anuliina Pineda luo työkseen juhlaa Kansallis-oopperassa. Kotona hän hauduttaa pataruokia ja kattaa kauniisti.

Lue lisää
Ekokompassi
Arvokasta

Ekokompassi

Haluamme kiittää yhteistyökumppaneitamme onnistuneesta vuodesta ja kertoa, että yrityksellemme on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti osoitukseksi määrätietoisesta työstä ympäristön hyväksi.

Lue lisää
Makeaa yhteistyötä
Makuja

Makeaa yhteistyötä

Onnekkaiden sattumien ansiosta asiakkaat pääsevät jo tänä syksynä nautiskelemaan Suomen Kansallisoopperan omaa hunajaa. Kaupunkitarhaus on kasvattanut suosiotaan, ja monet mehiläistarhaajat tekevät mielellään yhteistyötä ravintoloiden kanssa.

Lue lisää
Stadilaista lähiruokaa
Makuja

Stadilaista lähiruokaa

Vuoden 2014 alusta lähtien Kanrestalla on ilo huolehtia myös Finlandia-talon ravintolapalveluista. Keittiöpäällikkö Mika Heiskanen on innoissaan kansainvälisesti tunnetun talon tarjonnasta.

Lue lisää
Vastuuta ympäristöstä
Arvokasta

Vastuuta ympäristöstä

Eettinen kuluttajuus on nousussa; erilaisia tuotteita ja palveluja ostavat asiakkaat ovat kiinnostuneita yritysten ja organisaatioiden toimintatavoista. Vastuullinen toiminta on vastuuta myös ympäristöstä.

Lue lisää
Gallen-Kallelan freskojen alla!
Ihmiset

Gallen-Kallelan freskojen alla!

Cafe Kansallismuseon ravintola tarjoaa aitoja makuja ja perinteitä nykypäivään sovitettuna. Ruokafilosofia nojaa Suomen rikkaaseen historiaan, joka on saanut vaikutteita niin idästä kuin lännestäkin.

Lue lisää
Luomua ja lähiruokaa
Nousussa

Luomua ja lähiruokaa

Kanrestan keittiöpäälliköt etsivät aktiivisesti hyviä raaka-aineiden lähitoimittajia. Iloksemme heitä Suomesta myös löytyy! Lähiruoka on puhdasta, tuoretta ja maistuvaa. Yhä useammat asiakkaat arvostavat myös lähiruuan jäljitettävyyttä.

Lue lisää
Kuplivaa SoupOperaa
SoupOpera

Kuplivaa SoupOperaa

"Kaikki mikä sopii samppanjan kanssa nautittavaksi, sopii Oopperaan" Otsikon sitaatti kuuluu Kanrestassa työskentelevälle Anuliina Pinedalle.

Lue lisää
Ruokafilosofiaa Kanrestan tapaan
Ruokasuhteita

Ruokafilosofiaa Kanrestan tapaan

Ruokafilosofia on keittiömestarin, -päällikön tai kokin näkemys koko ruuanvalmistuksesta. Kanrestan 17 ravintolan ruokafilosofiaan erityisen painokkaan sanansa sanovat myös asiakastalot.

Lue lisää