Suomen Kansallisooppera, Helsinki

suomen_kansallisooppera

Oopperatalo on upea ympäristö erilaisille tapahtumille – kokouksille, seminaareilla, yritystilaisuuksille, juhlille ja vastaanotoille. Tilaisuus Oopperatalossa on elämys, joka muistetaan.

"Oopperan ruoka on kuin upein aaria taikka hurmaavin pas de deux; talon omassa keittiössä valmistettu sesonginmukainen, maukas ja yllättävä, esityksen yhteyteen räätälöity kokonaisuus", kuvailee Oopperatalon keittiöpäällikkö Kati Laszka. 

Kanrestan ammattilaiset huolehtivat siitä, että jokainen talon vieras voi nauttia ravintoloidemme annista - juhlavuudesta, arjen eleganssista, makuelämyksistä ja hyvästä palvelusta.

Suomen Kansallisoopperan kotisivut

Tilat

Oopperan päälämpiön, parvilämpiön tai Alminsalin lämpiön voi vuokrata juhlien järjestämistä varten. Illan ooppera- tai balettiesityksen voi helposti liittää tilaisuuden yhteyteen.

Päälämpiöön coctail- ja buffetkattauksen voi tehdä jopa 1 350 hengelle. Katetuille juhlaillallisille päälämpiössä tilaa riittää 350–800 hengelle.

Alminsalin lämpiön tila soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Seminaari- ja kokousosuudet voidaan toteuttaa Alminsalissa katsomopaikkoineen, tarjoilut lämpiössä voidaan mitoittaa jopa 450 henkilölle.

Päälämpiön, parvilämpiön ja Alminsalin lämpiön pöytäkartat löydät täältä.

Menut

Oopperaravintolat tarjoaa asiakkaillaan makuelämyksiä! Olipa toiveenanne Prinsessa Ruususen unelmankevyitä herkkuja tai täyteläisempää nautittavaa Don Carloksen hengessä, Oopperaravintolan tarjoilut kruunaavat elämyksen.

Oopperatalon ovet avautuvat tuntia ennen illan esityksen alkua, ryhmille tilauksessa jo aikaisemminkin. Päälämpiön viinilounge avataan 1,5 tuntia ennen iltanäytäntöä.

pikkukuva_1

pikkukuva_2