Kanresta avaa uuden ravintolan syksyllä Espoon Otaniemeen

Marsio-uudisrakennus Otaniemessä. Kuva: arkkitehtitoimisto Sarc + Sigge

Kanresta avaa uuden ravintolan Aalto-yliopiston kampukselle!

Ihastuttava uutuus Pajulahden ravintolatarjonnassa

Tervetuloa ravintola Fanniin! Kanresta on avannut uuden tunnelmallisen ravintolan Pajulahteen. Olemassa olevaa vanhaa ravintolasalia remontointiin ja sen paikalle avattiin uusi ihastuttava ravintola Fanni palvelemaan entistä paremmin ja monipuolisemmin Pajulahden asiakkaiden tarpeita. Fanni tarjoaa avaran ja viihtyisän tilan, joka on varattavissa yksityisiin tilaisuuksiin, kuten perhejuhliin tai yritystapahtumiin. Ravintolassa on A-oikeudet ja anniskelun on mahdollista pitää avoinna […]

Olemme Kongressimessuilla 10.-11.4.

Iloinen kohtaaminen ravintolassa

Tule tapaamaan meitä Kongressimessuille! Kongressimessut kokoavat jälleen tapahtuma-alan ostajat ja palveluntarjoajat Helsingin Messukeskukseen verkostoitumaan ja tutustumaan tapahtuma-alan uutuuksiin. Tule tapaamaan meitä osastolle 144 ja tutustumaan monipuolisiin kohteisiimme ja palveluihimme! Osallistu osastollamme myös arvontaan! Palkintoina mm. Lounas neljälle hengelle Ravintola Verkatehtaalla Hämeenlinnassa Neljälle liput Heurekaan sisältäen lounaat Vappubrunssi kahdelle Ravintola Töölön juhlasaliin  2 kpl Nyt Paussi […]

Kanrestan Hyvän tekijät -konsepti

Uudistimme Kanrestan kattobrändiä ja loimme Hyvän tekijät -konseptin viestimään vastuullisuudestamme ja roolistamme yhteiskunnallisena yrityksenä. Viesti kiteyttää Kanrestan toiminnan yhteiskunnallisena yrityksenä, joka jakaa osinkonsa omistajalleen Suomen Kansanterveysyhdistykselle. ​ ​ Kanresta on olemassa tehdäkseen hyvää. ​ Viesti viittaa samalla myös sekä ruokaan, palveluun että elämykseen. Sillä voidaan siis allekirjoittaa niin olemassaolon tarkoitus, kaikki Kanrestan palvelulupaukset kuin toimintaa ohjaava […]

Kanresta jatkaa Verkatehtaan ravintoloitsijana

Hämeenlinnan Verkatehtaan julkisivu

Kanresta ja Verkatehdas ovat sopineet yhteistyöstä jatkosopimuksen ja Kanresta jatkaa Verkatehtaan ravintolapalveluiden tuottajana. Kanresta on toiminut Verkatehtaan ravintoloitsijana aina sen alkuajoista lähtien vuodesta 2007. Kanresta tuottaa kaikki Verkatehtaan kokous- ja tapahtumatarjoilut sekä konserttien ja tapahtumien väliaikatarjoilut. Palveluihin kuuluvat myös Verkatehtaalla kaikille avoinna oleva lounasravintola ja Hämeenlinnan teatterin ravintolapalvelut.  Verkatehtaan ravintolatoimenjohtaja Anne Nyberg tiimeineen on parin […]

Kanrestan PRO-finalistit 2024

Suomen parhaimmat hotelli- ja ravintola-alan ammattilaiset palkitaan PRO-gaalassa Helsingissä Oopperatalossa tammikuussa 2024. PRO-palkinto on arvostettu tunnustus intohimolla tehdystä kovasta työstä, rautaisesta ammattitaidosta ja ansiokkaista saavutuksista. Kanrestan huikeasta ammattilaisten joukosta tänä vuonna kolme upeaa tekijää on edennyt PRO-gaala finaaliin omissa sarjoissaan. Tutustu finalisteihimme ja anna tukesi heille! Kuva: Avecmedia Tarja Glans-Tevilin, kahvilatyöntekijä Sarja: Kahvilan työntekijä 2024 […]

Kansallismuseon remontti sulki museoravintolan

Kansallismuseo ja museoravintola on suljettu peruskorjaus- ja lisärakentamishankkeen ajaksi. Historiansa suurimman muutoksen kokeva Kansallismuseo avataan yleisölle näillä näkymin keväällä 2027. Lue lisää Kansallismuseon tiedotteesta

Kanrestalle on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti

Mikä on Ekokompassi Ekokompassi on yksi Suomen tunnetuimmista toimialariippumattomista ympäristöjärjestelmistä, joka pohjautuu kansainväliseen ISO 14001 –standardiin. Ekokompassissa yritys rakentaa asiantuntijan tuella ympäristöohjelman tavoitteineen ja toimenpiteineen ympäristövaikutusten vähentämiseksi, ja positiivisen kädenjäljen lisäämiseksi omaan toimintaympäristöön. Laadittu ympäristöohjelma auditoidaan ulkoisesti ja auditoinnin jälkeen yritykselle myönnetään ympäristösertifikaatti. Ympäristöohjelma räätälöidään aina kyseisen yrityksen omiin tarpeisiin, ja se tukee liiketoiminnan jatkuvaa […]

Juha Rantala kesällä Kanrestan ja SKTY:n johtoon

Juha Rantala on nimitetty Kanresta Oy:n toimitusjohtajaksi ja SKTY ry:n toiminnanjohtajaksi 1.7.2022 alkaen. Aiemmin Rantala on toiminut Kanrestan ja SKTY ry:n talousjohtajana. Nykyinen toimitusjohtaja ja toiminnanjohtaja Maria Koivula jättää tehtävänsä kesäkuun lopussa. Juha Rantala on toiminut yhtiön ja yhdistyksen talousjohtajana viimeisen viiden vuoden ajan. Yhteensä hänellä on 25 vuoden kokemus erilaisista palvelualan talousjohdon ja -ohjauksen […]

Ravintola Töölön tuo tarjolle odotetut makuelämykset

Aalto-yliopisto Töölön rakennukseen helmikuussa 2021 avautuneen Ravintola Töölön tarina on ollut eläväinen kevään aikana. Ravintola on avattu ja suljettu kolme kertaa koronarajoitusten sekä ravintolasulun johdosta. Koronarajoitusten väistyttyä Ravintola Töölön ruokalista päästään palauttamaan täyteen laajuuteensa ja alkukesän tarjolla ollut väliaikainen, supistettu kesälista päivittyy takaisin Ravintola Töölön ruokafilosofian mukaiseksi, kun asiakkaat pääsevät palaamaan ravintolaan. Terassikansaa palvelee edelleen […]