Kaivopihalle avattava Helsinger vastaa korkeatasoisen kohtaamispaikan kysyntään

Kanresta tuo Kaivopihalle korkean tason kohtaamispaikan vuodenvaihteessa 2020/2021. Ylvan kiinteistöön avattava uudenlainen businesshouse on ravintolalähtöinen liike-elämän kohtaamispaikka. Se taipuu asiakkaan pääkonttoriksi, showroomiksi, edustustilaksi ja olohuoneeksi.

– Helsingissä on vaikeaa löytää rauhallista, tasokasta ja ravintolaelämyksen sisältävää kohtaamispaikkaa yksityisille tapaamisille; sellaista, joka on avoinna aina silloin, kun kohtaamisia tarvitaan, kertoo Kanrestan toimitusjohtaja Maria Koivula. – Helsingerin 21 kabinettia ja Timo Lepistön mestaroima keittiö tuovat tapaamisiin laadukkaan ruokatarjoilun ja toivottavat kokoustajat tervetulleiksi nopean syklin varauksin.

Helsinger tuo asiakkailleen joustavamman kokousostamisen. Tilan voi varata verkossa ilman kokouspaketointia – tai jopa suoraan paikan päällä kävelemällä sisään. Samaa pätee tarjoiluihin.

Helsingin pääkatujen mukaan nimetyillä käytävillä on erikokoisia kabinetteja niin lounastapaamisiin, illallisneuvotteluihin, suunnittelupalavereihin kuin rekrytointihaastatteluihin.

– Kaupungin keskeisimmän korttelin kehittäminen on tärkeä osa strategiaamme. Kiinnostavan ja houkuttelevan kaupunkiympäristön luominen yhdessä arvojemme mukaisten toimijoiden kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää, kuvailee Ylvan kiinteistöjohtaja Ville Vaarala. – Kanresta onkin tästä todellinen malliesimerkki. Uuden ja mielenkiintoisen konseptin lisäksi odotan myös innolla pitkäaikaista yhteistyötä, joka on haastavista markkinaolosuhteista huolimatta alkanut erinomaisesti.

Helsingerin ruokaelämyksestä vastaa Kanresta Oy:n laatu- ja vastuullisuuspäällikkö Timo Lepistö, jonka kädenjälki on maistunut niin Finlandia-ravintolassa, Safkassa, Groteskissa kuin lähetystöissä.

Helsinger tarjoaa korkealaatuisen allday-menun. Se alkaa aamupalasta ja päättyy iltapalaan. Välistä löytyvät kahvilaherkut sekä monipuolinen laadukas ruokalista. Lounasmenun annokset tarjoillaan lautasannoksina; illallisaikaan tarjolla on á la carte -menu. Kaikki tarjoilut ovat tilattavissa niin ravintolasalissa kuin kabineteissa.

Tila sisältää myös loungemaisen alueen vieraiden odotteluun, ystävien tapaamiseen ja kohtaamisen jälkeiseen afterwork-hetkeen.

Hanke on Ylvan ja Kanrestan yhteisinvestointi, jonka suunnittelusta vastaa suunnittelutoimisto Amerikka. Kanresta on yhteiskunnallinen yritys, joka jakaa osinkonsa omistajansa Suomen Kansanterveysyhdistyksen kautta maamme keskeisimpien sairauksien nujertamiseksi.

Lisätiedot:
toimitusjohtaja Maria Koivula, Kanresta Oy, puh: 050 366 2382
kiinteistöjohtaja Ville Vaarala, Ylva  puh: 040 569 0699

Kanresta Oy on maan johtava kulttuuri- ja tapahtumatalojen ravintoloitsija. Kanrestalla on 31 ravintolaa kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli 29,6 meur. Kanresta tuottaa korkealaatuisia asiakaskokemuksia yksilöllisesti konseptoiduissa ravintoloissa. Se on Yhteiskunnallinen yritys ja painottaa hankinnoissaan luomua sekä lähi- ja pientiloja. Kanresta kuuluu Portaat Luomuun -järjestelmään, on Pro Luomun jäsen ja käyttää Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää. Kanresta jakaa vuosittain osinkonsa omistajansa Suomen Kansaterveysyhdistyksen kautta Lastentautien tutkimussäätiölle, Sydänliitolle, MIELI Suomen Mielenterveys ry:lle ja Vanhustyön keskusliitolle.

Ylvan tavoitteena on Ylihuomisen Helsingin rakentaminen. Ylihuomisen Helsinki on kansainvälinen ja kestävä tieteen ja talouden kaupunki. Liiketoimintamme keskittyvät kiinteistö- ja ravintola-alaan. Omistajiamme ovat Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan opiskelijat. Ylvan liikevaihto vuonna 2018 oli 33,5 miljoonaa euroa ja liiketoiminnan tulos 5,5 miljoonaa euroa. Ylva tunnettiin 20.3.2019 asti nimellä HYY Yhtymä.

Havainnekuva ravintolasta