Kanresta avaa ravintolan 2022 Vallilan Konepajan alueelle

Trendikäs Konepajan alue Vallilassa jatkaa kasvuaan ja NCC:n kehittämän Fredriksbergin toimitilakorttelin viimeinen D-vaihde on valmis kesällä 2022. Monen arvostetun yrityksen ja brändin kotipaikaksikin lukeutuvalla alueella on runsaasti asumista, palveluita ja työpaikkoja.

Kanresta Oy on vahvasti mukana alueen kehityksessä tuoden monipuolisia ravintolapalveluita alueella työskenteleville ja asuville ihmisille avaamalla Fredriksberg D-talon katutasoon rentoa sekä lämminhenkistä tunnelmaa tavoittelevan ravintolan, joka on avoinna aamusta iltaan. Ravintolan konseptia hiotaan, tavoitteena on tuoda mutkaton, joustava ja helposti lähestyttävä ravintola alueelle.

– Uuden ravintolan suunnittelu Fredriksbergin tavoitteet, tunnelma sekä D-vaiheen vuokralaisten odotukset ymmärtäen ovat luoneet mielettömän mahdollisuuden kehittää ravintolakonseptia täysin uudenlaiseen tarpeeseen. Ravintola tulee palvelemaan aamusta iltaan hyvin erilaisia kohtaamisia aina iltamyöhään välillä olevaan aamiaistarpeeseen ja vastaavasti aamulla kotiin lähtevän yövuorolaisen välipalan nauttimiseen. NCC:n kanssa on ollut saumaton, eteenpäin katsova ja positiivinen yhteistyö ja tiimit ovat hitsautuneet yhteensuuntaan katsovaksi. Tavoitteenamme on, että toimitilakorttelin asiakkaat kokevat ravintolamme helposti lähestyttäväksi, tilanteessa kuin tilanteessa, Kanrestan toimitusjohtaja Maria Koivula kertoo.

Ravintolan tarjonta palvelee asiakkaita aamiaisesta after workiin, kahvista viinilasiin sekä lounaasta iltaan.

– Fredriksbergin kokonaisuus on hyvä esimerkki tavoitteestamme kehittää toimitiloja, jotka toimivat elävänä ja avoimena kaupunkitilana myös muille kuin siellä työskenteleville. Uutta ja vanhaa yhdistävän korttelin henki on syntynyt yhteistyössä eri toimijoiden kanssa sekä rohkeudesta ajatella uudella tavalla. Kanresta on alusta asti ymmärtänyt filosofiamme ja lähtenyt innolla mukaan kehittämään alueen palveluita erinomaisesti täydentävää ravintolakonseptia Fredriksbergiin, NCC:n projektipäällikkö Miro Pojanluoma kertoo.

Etenkin rakennuksen päävuokralaisen MTV:n tiloissa työskennellään ympäri vuorokauden, joten ravintolaa tarvitaan kellonajasta riippumatta.

Ravintolan sisustuksen suunnittelee Franz Design yhdessä Kanrestan tiimin näkemyksen kanssa. Ravintolan sisustuksessa tullaan näkemään monipuolisia kalusteita, selkeitä linjoja ja kiinnostavia yksityiskohtia. Tilaan tuodaan vehreyttä viherkasvein ja kontrastia eri materiaaleilla. Ekologiset materiaalit kuten puu tuovat lämpöä rouheiden materiaalien rinnalle. Kesäaikaan ravintolan ulkopuolelle avautuu myös upea terassi.

– On hienoa nähdä, että Fredriksbergin keskeinen sijainti, modernit tilat ja kestävän kehityksen mukainen toteutus houkuttelevat yrityksiä. D-talo on nyt vuokrattu täyteen, Pojanluoma sanoo.

 

Lisätietoja:

Miro Pojanluoma, projektipäällikkö, NCC, puh. 040 725 2580, miro.pojanluoma@ncc.fi

Maria Koivula, toimitusjohtaja, Kanresta Oy, puh. 050 366 2382, maria.koivula@kanresta.fi

Satu Holm-Jumppanen, mediasuhteet, NCC, puh. 050 305 4718, satu.holm-jumppanen@ncc.fi

www.fredriksberg.fi

 

Kanresta Oy on ravintoloitsija, joka toimii valtakunnallisesti yli 30:ssä ravintolassa sekä tapahtumatalossa. Vuonna 2019 yrityksen liikevaihto oli 29,6 meur. Kanresta tuottaa korkealaatuisia asiakaskokemuksia yksilöllisesti konseptoiduissa ravintoloissa. Kanresta on Yhteiskunnallinen yritys ja jakaa osinkonsa omistajansa Suomen Kansanterveysyhdistyksen Suomen Terveydelle -keräyksen kautta Lastentautien tutkimussäätiölle, Sydänliitolle, MIELI Suomen Mielenterveys ry:lle ja Vanhustyön keskusliitolle.

NCC on johtavia rakennusalan yrityksiä Pohjoismaissa. Hallitsemme monimutkaiset rakennusprosessit ja rakentamisen kautta vaikutamme myönteisesti asiakkaisiimme ja yhteiskuntaan. Toimialaamme ovat kiinteistökehitys, rakennus- ja infrastruktuurihankkeet sekä asfaltin ja kiviainesten tuotanto. Vuonna 2020 NCC:n liikevaihto oli noin 5,1 miljardia euroa ja työntekijöitä oli 14 500. NCC:n osake on noteerattu Tukholman pörssissä.