Kanresta avaa uuden ravintolan syksyllä Espoon Otaniemeen

Kanresta Oy avaa uuden ravintolan syksyllä 2024 Aalto-yliopiston kampukselle Espoon Otaniemeen avautuvaan Marsiouudisrakennukseen. Aivan kampuksen ytimessä sijaitsevan Marsion pohjakerros on kaikille avoin kohtaamispaikka, jossa kuka tahansa pääsee tutustumaan yliopiston tutkimukseen ja tekemiseen tapahtumissa, avoimilla luennoilla ja näyttelyissä. Lisäksirakennuksessa on yhteensä 6 500 neliömetriä huippumoderneja tiloja erityisesti taiteen ja median opetukseen ja poikkialaiseen tutkimukseen sekä Aalto Studiosmediakeskukselle.

Kanresta Oy on uuden ravintolakonseptinsa myötä rakentamassa vastuullista ruokatulevaisuutta kampusalueelle. Suunnittelun lähtökohtana on luoda Marsioon alueen tarjontaa täydentävä ravintola, jonka fokus on kestävissä raaka-aineissa ja valmistustavoissa, hävikin välttämisessä sekä sesongin raaka-aineissa. Lisäksi selvitetään mahdollisuuksia luoda kestävää ruokatulevaisuutta yhdessä Aalto-yliopiston osaamista ja uudenlaista teknologiaa hyödyntäen.

Marsio sijaitsee aivan kampuksen ytimessä (Otakaari 2A) lähellä A Bloc -kauppakeskusta ja Väre-rakennusta vain muutaman minuutin päässä metroasemalta ja pikaratikkapysäkiltä. Kanrestan ravintolatilat ovat keskeisellä paikalla Marsion alimmassa kerroksessa tapahtumatiloina toimivien Event Stage- ja Event Studio -tilojen sekä elokuvateatterin läheisyydessä.

”Marsion kansainvälisen käyttäjäryhmän toiveet ravintolan suhteen ovat moninaiset aamiais- ja lounasruokailusta suurempiin tapahtumiin ja kokoustarpeisiin, sesonkeja unohtamatta. Ravintola on 60-paikkainen, tilallisesti aulaan laajeneva. Alakerran tapahtumatilojen myötä ravintolan kapasiteetti moninkertaistuu. Uusi ravintolakonsepti on luotu tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden kanssa ja asiakaskunnan toiveita kuunnellen, sillä haluamme olla lopputuloksesta yhtä ylpeitä kuin aaltolaisetkin”, Kanrestan liiketoimintajohtaja Elina Hill kertoo.

Aaltolaisten arvoja ja moninaisuutta edustava ravintola palvelee aamusta iltapäivään. Viihtyisä tila mahdollistaa rauhoittumisen ja palautumisen työpäivän aikana tai sen jälkeen. Aukioloaikoja laajennetaan tarvittaessa pidemmälle iltaan ja ravintolan kampanjat räätälöidään asiakaskunnan tarpeiden mukaisesti.

”Marsion ravintolakonsepti on hyvä esimerkki siitä, miten asiakaskunnan tarpeet ja toiveet on otettu huomioon. Kanresta on yhteistyössä kumppaneidensatutkimustoimisto Noren Oy:n ja konseptitoimisto Salsa Conceptin kanssa lähtenyt kehittämään palveluitaan Otaniemen alueen ravintolatarjontaa täydentämällä”, ravintolajohtaja Anne Tanska kertoo.

”Ravintolan sisustuksessa tullaan näkemään design-klassikoita, joilla on pitkä yhteinen historia Aalto-yliopiston kanssa. Hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan Aalto-yliopiston opiskelijoiden ja alumnien suunnittelemia tuotteita. Haluamme näyttää ravintolatiloissamme Aalto-yliopiston monipuolista osaamista”, Tanska jatkaa. 

 

Lisätietoja:

Elina Hill, liiketoimintajohtaja, Kanresta Oy, elina.hill@kanresta.fi

Anne Tanska, ravintolajohtaja, Kanresta Oy, anne.tanska@kanresta.fi

Yhteydenotot Marsioon liittyen:

Minna Lindroos, kohdepäällikkö, Aalto-yliopistokiinteistöt Oy, minna.lindroos@aalto.fi

Anitta Pirnes, viestinnän asiantuntija, Aalto-yliopisto, anitta.pirnes@aalto.fi

 

 

Kanresta Oy on ravintoloitsija, joka tuottaa korkealaatuisia asiakaskokemuksia yksilöllisesti konseptoiduissa ravintoloissa. Kanresta on yhteiskunnallinen yritys, joka jakaa osinkonsa omistajansa Suomen kansanterveysyhdistyksen Suomen Terveydelle -keräykseen. Vuonna 2023 Suomen Kansanterveysyhdistys lahjoitti keräyksen kautta kansanterveystyöhön miljoona euroa. Valitsemalla Kanrestan liityt hyvän tekijöiden joukkoon. Kanrestalla on 28 ravintolaa seitsemällä eri paikkakunnalla ympäri Suomea. Tutustu ja valitse omasi www.kanresta.fi

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. Yliopistoyhteisöömme kuuluu noin 13 000 opiskelijaa ja yli 4 500 työntekijää, joista 400 on professoreita. Kampuksemme sijaitsee Espoon Otaniemessä. www.aalto.fi

 

 

Marsio-uudisrakennus Otaniemessä. Kuva: arkkitehtitoimisto Sarc + Sigge