Kanresta Oy Kansallismuseon kumppaniksi Hämeen linnaan

Kanresta Oy aloittaa Suomen kansallismuseon ravintola- ja kahvilapalvelujen kumppanina Hämeen linnassa lokakuussa 2017. Linnan kävijämäärien kasvuun panostetaan, ja uusien ravintola- ja kahvilapalvelujen odotetaan vauhdittavan kasvua entisestään. Uusi Museoravintola Hämeen linna suosii alueen omia raaka-aineita sekä ruokakulttuuria ja tuo näin Rikkauksien Häme -teeman myös linnan pöytiin.

”Kanresta on meille kumppanina tuttu ja olemme saavuttaneet yhteistyössä erittäin merkittävän kasvun kokous- ja juhlapalvelujemme kysyntään Helsingin Mannerheimintien museossamme. Myös lounasasiakkaidemme määrä on huimassa nousussa. Menestyksekkään yhteistyön laajentuminen Hämeen linnaan luo erinomaiset lähtökohdat alueen vetovoimaisuuden kasvattamiseen”, kertoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Jonna Heliskoski.

Kanresta Oy:n omistaa Suomen Kansanterveysyhdistys ry. Konsernin liikevaihto on vuonna 2017 noin 30 miljoonaa euroa ja toimintaa harjoitetaan yli 30 liiketoimintayksikössä. Tuottoja jaetaan Suomen MielenterveysseuranVanhustyön keskusliitonSuomen Sydänliiton ja Lastentautien tutkimussäätiön hyväksi. Kanrestan toiminnassa korostuvat eettisyys, ekologisuus ja kotimaisuus. Nyt avautuvan Museoravintola Hämeen linnan lisäksi Kanresta toimii myös Verkatehtaan kumppanina Hämeenlinnassa.

”Kanresta Oy:n tavoitteena on tuottaa kumppaneillemme ensiluokkaisia ravintolapalveluita tukemaan strategiaa. Yhteistyön syventäminen yhdessä Suomen kansallismuseon kanssa tänä vuonna on luonut pohjan erinomaiselle kumppanuudelle, ja yhteistyön laajentaminen Hämeen linnan ravintoloihin on Kanrestalle merkityksellinen. Tavoitteenamme on yhdessä Hämeen linnan organisaation kanssa kehittää asiakaskokemus Hämeen linnan upeita puitteita vastaavalle tasolle sekä pyrkiä luomaan lisää asiakasvirtaa yhteistyömme kautta”, kertoo Kanresta Oy:n toimitusjohtaja Maria Lyytikäinen.

Juhla- ja kokousasiakkaat pääsevät nauttimaan Museoravintola Hämeen linnan palveluista lokakuun 2017 alusta alkaen. Laajalle yleisölle palvelut avautuvat 1.5.2018.