Kanresta Oy aloittaa yhteistyön Wihuri Aarnion Metro-tukun kanssa

Kanresta Oy aloittaa strategisen yhteistyön Wihuri Oy Aarnion Metro-tukun kanssa. Vuoden 2020 alusta käynnistyvä sopimus kattaa valtaosan Kanresta Oy:n päivittäistavarahankinnan tarpeista.

– Yhteistyön tarkoituksena on luoda vahva pohja Kanrestan kasvulle kohti laatujohtajuutta – yhdessä toimintaa kehittäen, Kanresta Oy:n toimitusjohtaja Maria Koivula kertoo. – Kanresta suosii ravintoloissaan lähi- ja pientilatuottajien raaka-aineita, ja Wihurin toimintamalli tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa tätä aiempaa monipuolisemmin. Toimintamme keskiössä ovat paikalliset ja yksilölliset valikoimat. Valtakunnallisesti toimivana yrityksenä voimme Wihurin yhteistyön avulla edistää vastuullisuutta monella eri tasolla yrityksessämme.

Wihurin Metro-tukun Asiakkuusjohtaja Mikko Poikolainen kertoo

– Arvostamme todella korkealle yhteistyön alkamisen Kanresta Oy:n kanssa. Näemme päätöksen strategisen yhteistyön alkamisesta hienona osoituksena siitä, mihin uudistuva toimintamallimme kykenee ja mitä pystymme yhteistyökumppaneille tulevaisuudessa tarjoamaan. Uskomme tämän yhteistyön olevan loistava esimerkki yhteisten arvojen kohtaamisesta ja osoitus modernista kumppanuussuhteesta, jossa asiakkaan kokemus on keskiössä, Poikolainen kertoo.

 

Lisätietoja:

Maria Koivula (ent. Lyytikäinen) toimitusjohtaja, Kanresta Oy maria.koivula@kanresta.fi 050 366 2382

Mikko Poikolainen, asiakkuusjohtaja, Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku mikko.poikolainen@wihuri.fi 050 575 5622

 

Kanresta Oy on maan johtava kulttuuri- ja tapahtumatalojen ravintoloitsija. Kanrestalla on 28 ravintolaa yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa. Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 24,14 meur. Kanresta tuottaa korkealaatuisia asiakaskokemuksia yksilöllisesti konseptoiduissa ravintoloissa. Se on Yhteiskunnallinen yritys ja painottaa hankinnoissaan luomu sekä lähi- ja pientiloja. Kanresta jakaa vuosittain osinkonsa omistajansa Suomen Kansaterveysyhdistyksen kautta Lastentautien tutkimussäätiölle, Sydänliitolle, MIELI Suomen Mielenterveys ry:lle ja Vanhustyön keskusliitolle.

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista, joka huolehtii noin 30 000 food service -alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Wihurin Metro-tukku palvelee koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja eMetro.fi:n kautta. Wihurin Metro-tukun uusi logistiikkakeskus sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Wihurin Metro-tukulla on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta ja se kuuluu kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Wihurin Metro-tukun visiona on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani – tutustu Wihurin Metro-tukkuun osoitteessa eMetro.fi.