Kanresta Oy Porvoon Taidetehtaan ravintolakumppaniksi

Kanresta aloittaa Porvoon Taidetehtaan ravintolapalveluiden tuottamisen 1.4.2019. Sopimus on allekirjoitettu 23.1.2019 Porvoo Event Factory Oy:n kanssa.
Porvoon Taidetehdas on kokonaisen korttelin kokoinen monipuolinen kulttuuri- ja tapahtumatalo, jossa toteutetaan 10-800 hengen tilaisuuksia. Talossa voi järjestää myös cocktail- tai vastaanottotilaisuuden jopa 2 000 henkilölle. Porvoon Taidetehdas taipuu moneen ja viiden vuoden aikana Taidetehtaalla on viihtynyt jopa 1,8 miljoonaa kävijää. Vuosina 2012-2017 siellä järjestettiin yhteensä 3 476 tapahtumaa.

-Ravintolapalveluiden tuottamisesta kiinnostuneita yrityksiä oli yli 10, joista 6 jätti tarjouksen, kertoo Porvoo Event Factory Oy:n toimitusjohtaja Susanne Dahlqvist. Positiivinen haaste prosessin aikana oli, että kaikki tarjoukset olivat Taidetehtaan kannalta kiinnostavia. Perusteellisen arvioinnin jälkeen Kanresta Oy vakuutti meidät mm. kokemuksensa, taloudellisten sekä toiminnallisten resurssiensa sekä kehitysosaamisena kautta. Tarjoilut ovat erittäin tärkeä osa palveluvalikoimaa ja haluamme profiloitua mm makuelämysten tapahtumatalona. Uskomme, että Kanresta vastaa tähän haasteeseen ja on yksi hyvä syy, monen muun joukossa, tulla Taidetehtaalle.

-Onnistuminen, joustaminen, ennakoiminen ja yhteistyö ovat palvelumme kulmakivet kaikilla sen osa-alueilla. Haluamme herkällä tunnolla kehittää päivittäin asiakaskokemusta, jotta asiakas haluaa tulla Taidetehtaalle aina uudestaan. Kanrestan toimitusjohtaja Maria Lyytikäinen summaa.