Kanresta Oy:n johtoryhmä vahvistui – nimitykset 9.3.2020 alkaen

Kanresta vahvisti vuoden 2020 alusta johtoryhmäänsä seuraavilla nimityksillä:

Kehitysjohtajaksi on nimitetty Toni Niemi. Toni vastaa yhtiön strategisista kehityshankkeista, hankinnasta sekä kilpailuetujen vahvistamisesta. Toni on toiminut Kanresta Oy:n kehityspäällikkönä vuodesta 2019 alkaen. Toni on toiminut muun muassa Savoyn ja Katajanokan Kasinon ravintolatoimenjohtajana sekä Restel Oy:ssä kehityshankkeiden parissa.

Liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Elina Hill. Elina vastaa Kanrestan Oulun ja Kuopion toimipisteistä, Tampere-Pirkkalan lentoasemasta, Liikuntakeskus Pajulahdesta, Suomen Kansallismuseosta, Ravintola Båxista, Ravintola Roimasta ja HotPotista, Uuden lastensairaalan kahvilasta, Suomen Kansallisooppera ja -baletista sekä Espoon kulttuurikeskuksesta. Elina vastaa myös konsernitasolla henkilöstön kehittämisestä. Elina on toiminut aikaisemmin muun muassa ravintolaryhmänjohtajana NoHo Partnersilla.

Liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Anna-Kaisa Rantamäki. Anna-Kaisa vastaa Ravintola Töölöstä (avaus 2021), YLVA -hankkeesta (avaus 2021), Museoravintola Hämeen linnasta, Verkatehtaasta, Ravintola K1 ja K2:sta, Helsingin Suomalaisesta Klubista, Musiikkimuseo FAMEsta sekä Tiedekeskus Heurekasta. Anna-Kaisa vastaa myös yhtiön myynnin kehittämisestä sekä johtamisesta. Anna-Kaisa toimi 2019 Porvoon Taidetehtaan tulosvastuullisena päällikkönä. Anna-Kaisa työskenteli ennen Kanresta Oy:lle tuloaan NoHo Partnersilla.

Johtoryhmässä toimivat lisäksi toimitusjohtaja Maria Koivula, talousjohtaja Juha Rantala sekä viestintä- ja varainhankintajohtaja Helena Hulkko.

Kanresta Oy:n uusi johtoryhmä 9.3.2020 lähtien: Maria Koivula, toimitusjohtaja, Juha Rantala, talousjohtaja, Helena Hulkko, viestintä- ja varainhankintajohtaja, Toni Niemi, kehitysjohtaja, Elina Hill, liiketoimintajohtaja, Anna-Kaisa Rantamäki, liiketoimintajohtaja

Kuvassa vasemmalta oikealle: Anna-Kaisa Rantamäki, Toni Niemi, Elina Hill