Kokit & Farmarit -illallinen

Keittiöpäällikömme Timo Lepistön käsissä syntyi ajatus tuoda Suomen ykköskokit sekä heidän läheiset yhteistyökumppani pientilatuottajansa samaan keittiöön. Finlandia-talon upeissa puitteissa he yhdessä loivat unohtumattomia ruokaelämyksiä. Kokit & Farmarit oli ravintolaviihdettä parhaimmillaan; saimme ihailla ruokien valmistusta lavalla ja nauttia mielettömästä neljän ruokalajin menusta.

Keittiöpäällikkö Timo Lepistön lisäksi lavalla loistivat Jouni Toivanen, Tommi Tuominen sekä Markus Hurskainen. Yhteistyökumppaneina pientilatuottajia tilaisuudessa oli mukana Herrakunnan Lammas, Silmusalaatti, Kaatilan Tila ja Krannin tila.

Katso tästä linkistä koostevideo illasta!

Seuraava