PRO-Ehdokkaiden nimeäminen on käynnissä!

Nyt haetaan taas Suomen parhaita ravintola-alan ja ammattikeittiön osaajia PRO-palkintojen saajiksi! Alan arvostetuimmat palkinnot jaetaan Finlandia-talolla vuotuisessa PRO-gaalassa tammikuussa 2020.

PRO on tunnustuspalkinto horeca-alan ammattilaisille. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet.

PRO-palkintojen saajia voivat ehdottaa työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne. Etsimme osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä huippuyksilöitä, joiden kanssa työskentely kiireessäkin on nautinto. (propalkinnot.fi)

Kanresta on maamme johtava kulttuuri- ja tapahtumatalojen ravintoloitsija – kullekin talolle huolella räätälöidyllä konseptillaan. Onnistuneiden tapahtumien ja huippuunsa luotujen makujen tekijänä uskomme upeiden tekjiöidemme yltävän pro-galan palkintopalleille. Autathan meitä tässä äänestämällä alla olevan linkin takaa. Kiitos! Ehdokkaamme tänä vuonna ovat:

Timo Lepistö, ravintolan keittiöpäällikkö

Finlandia-ravintola, Kanresta Oy

Timo on innostunut kehittäjä, jolle vastuullisuus on aina toiminnan kärkenä. Mitä vaativampi tilanne sitä varmemmin Timon tiimi yltää huippusuoritukseen. Hän on aina toiminut suomalaisen ruoan puolestapuhujana ja lipunkantajana jo uran alkuvaiheista lähtien, Timon ruokia ovat syöneet niin useat valtion päämiehet, suuryritysten johtajat kuin Nobelistitkin.

Timo on saanut Bib Gourmandin 24-vuotiaana (vuosilta 2005 ja 2006) toimiessaan Ravintola Safkan keittiömestarina.

Pientilat, yksityiset metsästäjät ja kalastajat sekä luomu olivat erittäin tärkeässä asemassa jo Safkan aikoihin ja tämä kehitys on jatkunut läpi uran. Tämä näkyy hienosti myös suuren tapahtumatalon menusuunnittelussa. Asiakkaalla on lautasellaan jotain enemmän kuin maistuva ruoka-annos.

Timo on tuttu näky pien- ja lähituottajien tiloilla. Raaka-aineen laatu on asia josta ei tingitä. Uudet kokeelliset makuyhdistelmät ovat työpöydällä päivittäistä kauraa.

Xion Ekapholin, ravintolan asiakaspalvelija

Tiederavintola Heureka, Kanresta Oy

Xion on joustava, rauhallinen ja mitä parhain asiakaspalvelija niin kiireessä kuin hiljaisimmissa hetkissä. Kiireessä ei pokka petä ja hän palvelee asiakkaan alusta loppuun huolella. Hiljaisina aikoina Xion keksii mieluusti pikku juttuja, joilla ylittää asiakkaan odotukset, kertoilemalla juttuja tai viilaamalla asiakaspalvelun huippuunsa. Höyryshowkin kuuluu repertuaariin, lähes aina kun aikaa riittää! Xion on työskennellyt usean vuoden ajan luotettavasti ja motivoituneena. Asiakkaat saavat joka palvelutilanteessa lupauksemme mukaista palvelua ja usein jopa sen yli.