Sauli Kemppainen avaa Helsinkiin uuden ravintolan

Sauli Kemppainen on laajan kansainvälisen ravintola-alan kokemuksen omaava ammattilainen, joka on saavuttanut urallaan lukuisina eri vuosina ravintolalleen arvostetun Michelin-tähden. Viimeksi hän on vetänyt Berliinissä Savu-nimistä ravintolaa.

Uuden ravintolan nimi on Atelier7 ja se sijaitsee Helsingissä trendikkäällä Vallilan Konepajan alueella, Fredriksbergin toimitilakorttelin D-talon alakerrassa. Talon uusi päävuokralainen on MTV3. Kemppaisen uusi ravintola avataan yleisölle marraskuun alussa. Ravintolan taustalla toimii Kanresta Oy.

Nimi Atelier tulee ranskan kielestä ja se tarkoittaa suomeksi työpajaa tai ateljeeta, paikkaa missä luodaan uutta tai ehostetaan jo hyväksi todettua vielä paremmaksi. Ravintolan osoite on Konepajankuja 7.

Atelier7:ssa tehdään tällä hetkellä sisustustöitä ja suunnitellaan loppuvuoden ruokalistoja. Ravintolan sisustuksen on suunnitellut helsinkiläinen Franz Design Oy. Myös uusien työntekijöiden rekrytointi on alkanut. Ravintolassa tullaan tarjoilemaan arkisin sekä aamiaista että lounasta ja lauantaisin brunssia. Iltaisin ravintola palvelee rennon mutkattomana illallisravintolana, jonka konseptista Sauli kertoo:

”Aamiaisella tarjoilemme ennen kaikkea maukasta, terveellistä ja rehellistä ruokaa. Lounasaikaan tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja sekä nopean lounaan tarvitsijoille että pidemmän kaavan mukaiseen kolmen ruokalajin menuuseen. Illallisella keskitymme olennaiseen: laadukkaisiin, aitoihin, maanläheisiin ja luonnonmukaisiin raaka-aineisiin ja vahvoihin makuihin. Visionani on, että 1+1 on enemmän kuin kaksi. Annamme raaka-aineiden ominaismakujen loistaa.”

Ravintolan verkkosivut ja muut kanavat avataan lokakuun aikana.

Lisätietoja: Chef Sauli Kemppainen, puh. 050 478 5507, sauli.kemppainen@kanresta.fi

Liitteet:
Atelier7 logo
Sauli Kemppainen
Atelier7
Sauli Kemppainen_2

Seuraava