fbpx

Tutustu työpaikkaan ja täytä hakemus!

Edustuskokki / Ravintola Töölö

Aalto-yliopisto Töölön rakennukseen helmikuussa 2021 avautuneen Ravintola Töölön kokonaisuus koostuu ruokaravintolasta, juhlasalista ja auditoriosta tuoden keskelle Töölöä uudenlaisen yhdistelmän korkealaatuista keittiötä, uniikkeja juhla- ja seminaaritiloja sekä puutarhatilaisuuksia. Ruokatuotteen suunnittelussa luotetaan suomalaisiin raaka-aineisiin, rehelliseen ja tunnistettavaan ruokaan sekä klassikoihin uudella otteella, sesongit huomioiden.

Etsimme joukkoomme edustuskokkia

Aalto-yliopisto Töölön upeassa rakennuksessa toimii à la carte-ravintolan ja tapahtumatilojen lisäksi myös tilausravintola sopimuskumppanimme Aalto University Executive Educationin tiloissa. Etsimme joukkoomme edustuskokkia, joka tulee työskentelemään tilausravintolan monipuolisissa tehtävissä.

Työ pitää sisällään tilaustarjoilujen valmistamista aamiaisesta lounaaseen, kahvituksiin sekä erilaisiin edustustilaisuuksiin.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta keittiötehtävistä, mutta oppimishalulla ja oikealla asenteella pääset jo pitkälle. Suomen- ja englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä tehtävissäsi, kattavan työterveyshuollon sekä Kanrestan henkilöstöedut.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen 112,5h/3vkoa.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Olethan yhteydessä myös jos olet kiinnostunut osa-aikaisesta työstä!

Hae tehtävään alla olevasta linkistä!