fbpx

Tutustu työpaikkaan ja täytä hakemus!

Hovimestari / Ravintola Töölö

Aalto-yliopisto Töölön rakennukseen helmikuussa 2021 avautuneen Ravintola Töölön kokonaisuus koostuu ruokaravintolasta, juhlasalista ja auditoriosta tuoden keskelle Töölöä uudenlaisen yhdistelmän korkealaatuista keittiötä, uniikkeja juhla- ja seminaaritiloja sekä puutarhatilaisuuksia. Ruokatuotteen suunnittelussa luotetaan suomalaisiin raaka-aineisiin, rehelliseen ja tunnistettavaan ruokaan sekä klassikoihin uudella otteella, sesongit huomioiden.

Haemme joukkoomme vankan osaamisen ja kokemuksen omaavaa hovimestaria

Haemme tapahtumien ja ravintolaliiketoiminnan moniosaajaa vakituiseen, kokoaikaiseen (112,5h/3vkoa) hovimestarin työtehtävään. Tehtävässä vaaditaan osaamista tapahtumatalon banketti- ja edustustarjoilutoiminnoista. Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä jo useamman vuoden ajalta.

Olet vahva tapahtumien ja tilaisuuksien organisoija; sinulta luonnistuu niin pienempien kokousten ja koulutuksien järjestelyt kuin suurten seminaarien ja gaalaillallisten tehokas suunnittelu sekä henkilöstön johtaminen. Olet kotonasi ravintolatoiminnan hektisessä ilmapiirissä ja haluat tuottaa elämyksiä asiakkaillemme.

Kanrestan työntekijänä saat kattavat työsuhde-edut käyttöösi, kuten vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, edut ravintoloissamme, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja antaa:

Timo Lepistö

timo.lepisto@kanresta.fi

040 058 4544

Hae tehtävään alla olevasta linkistä!