fbpx

Tutustu työpaikkaan ja täytä hakemus!

Hovimestari / Ravintola Töölö

Aalto-yliopisto Töölön rakennukseen helmikuussa 2021 avautuneen Ravintola Töölön kokonaisuus koostuu ruokaravintolasta, juhlasalista ja auditoriosta tuoden keskelle Töölöä uudenlaisen yhdistelmän korkealaatuista keittiötä, uniikkeja juhla- ja seminaaritiloja sekä puutarhatilaisuuksia. Ruokatuotteen suunnittelussa luotetaan suomalaisiin raaka-aineisiin, rehelliseen ja tunnistettavaan ruokaan sekä klassikoihin uudella otteella, sesongit huomioiden.

Haemme joukkoomme hovimestaria

Aalto-yliopisto Töölön upeassa rakennuksessa toimii à la carte-ravintolan ja tapahtumatilojen lisäksi myös tilausravintola sopimuskumppanimme Aalto University Executive Educationin tiloissa.

Haemme tapahtumien ja edustustarjoilun moniosaajaa hovimestarin työtehtävään tilausravintolaamme. Sinulla on jo kokemusta esimiestehtävistä, haluat tuottaa elämyksiä asiakkaillemme ja olet loistava tiimipelaaja.

Olet myös vahva tapahtumien ja tilaisuuksien organisoija; sinulta luonnistuu niin pienempien kokousten ja koulutuksien järjestelyt kuin suurten seminaarien ja gaalaillallisten tehokas suunnittelu sekä henkilöstön johtaminen.

Taidat itsenäisen työskentelyn ja puhut sujuvasti sekä suomea että englantia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä tehtävissäsi, kattavan työterveyshuollon sekä Kanrestan henkilöstöedut.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, työaika 112,5h/3vkoa.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Lepistö timo.lepisto@kanresta.fi

Hae tehtävään alla olevasta linkistä!