fbpx

Tutustu työpaikkaan ja täytä hakemus!

Keittiömestari / Helsinger

Ravintolalähtöinen kohtaamispaikka Helsinger koostuu 20 kabinetista, 52-paikkaisesta ravintolasta ja 30-paikkaisesta loungesta. Helsinger on avoinna maanantaista perjantaihin, sekä muina aikoina tilauksesta. Helsinger sijaitsee aivan Helsingin ytimessä ja sisäänkäynti löytyy osoitteesta Aleksanterinkatu 23, 00100 Helsinki.

Tunnelmallisessa ravintolassamme nautit korkealaatuisesta ruoasta ja sujuvasta palvelusta. Tarjoamme monipuolista aamiaista koko päivän, laadukasta lounasta sekä elegantin illallisen viineineen, aina pöytiin tarjoiltuna. Klassisella tyylillä, modernilla otteella. Kaikki tarjoilut ovat tilattavissa niin ravintolasalissa kuin kabineteissa. Loungebar palvelee afterworkissa ja muissa tapaamisissa.

Helsingeriin haetaan keittiömestaria

Keittiömestarin roolissa vastaat ruokatuotteen kehittämisestä, tuloksen kehittämisestä yhtiön tavoitteiden mukaisesti yhdessä ravintolanjohtajan kanssa sekä keittiöhenkilöstön hyvinvoinnista.

Ravintolatoiminta on monipuolista; pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia kokonaisuuksia aina pienistä kohtaamisista suurempiin yksityistilaisuuksiin.

Olet innostava johtaja, tuet tiimiäsi ja osallistut myös operatiiviseen toimintaan -olet siellä missä tiimisi tarvitsee sinua eniten.

Vastaat työssäsi Helsingerin ravintolajohtajalle.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä tehtävissäsi sekä kattavat työsuhde-edut käyttöösi, kuten vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, edut ravintoloissamme, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Yhteydenotot, lisätietoja tehtävästä ja hakemukset:

Ravintolajohtaja Pyry Salminen

pyry.salminen@kanresta.fi

050 353 6440

 

tai hae alla olevasta linkistä!