Avoin työpaikka

Tutustu työpaikkaan ja täytä hakemus!

KOKKI ja OSA-AIKAINEN (90h) KOKKI, Ravintola FAME

Nyt sinulla olisi ainutlaatuinen mahdollisuus olla osana syksyn puhutuinta avausta, kun kauppakeskus Tripla aukeaa Pasilaan. Kanresta avaa suomalaisen musiikkimuseon yhteyteen ainutlaatuisen ravintola Famen. Helsingin Pasilaan valmistuu lokakuussa 2019 ”Helsingin uusi sydän”, kun Tripla avaa ovensa. Suomalaisen musiikin museo Fame on ainutlaatuinen musiikkiravintola, joka täydentää museovierailun kokemusta. Musiikki on meillä olennainen osa ruokaa, juomaa ja asiakaskohtaamista. Ala carte ravintolassa on n.100 paikkaa sisällä ja kesällä saman verran lisää terassilla.

Etsimme nyt uuden avaukseen innostuneita sekä ammattitaitoisia KOKKEJA vastaamaan keittiön päivittäisestä toiminnasta ja asiakaspalvelusta ja elämyksien tuottamisesta yhdessä n. 10-15 hengen tiimin kanssa. Olet iloinen ja positiivinen reipas työkaveri eikä hymysi katoa arkisessa aherruksessa.

Kokkina työtehtäviisi kuuluvat päivittäisten rutiinien lisäksi, asiakaspalvelu ja laadun varmistaminen, lisämyyntituotteiden toteutus ja onnistuneiden tapahtumien loppuunsaattaminen. Vastaat keittiön arjen rutiineista ja toiminnoista vuorossasi.

Olet jo hankkinut kokemusta ravintolatyöstä eri ympäristöissä minimissään 2 vuotta. Olet ammattitaitoinen työtä pelkäämätön ja ymmärrät yhteen pelaamisen taidon työyhteisössä. Ruoka on intohimosi ja raaka-aineet sinulle aarteita, ymmärrät ruuan katteen perusidean sekä vierastat hävikkiä.

Olet luonteva asiakkaiden ja kollegoiden kanssa ja osaat sopeuttaa toimintasi niin suuriin 1000 hengen tilaisuuksiin kuin yhden asiakkaan tarpeisiin. Olet valmiina hoitamaan misaamisen ja varautumisen ruuhkiin jo ennakkoon yhtä lailla kuin suoriutumaan yllätyksistä, joita asiakkaat aina tuovat tielle. Kiireisimmät ajat ravintolassamme ovat viikonloput ja koulujen lomakaudet, joten varauduthan tekemään silloin töitä. Sinulla on ehdottomasti oltava hygieniapassi, mutta anniskeluvastaavan paperit ovat ehdotonta plussaa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään lokakuussa 2019. Palkka sopimuksen mukainen.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse keittiöpäällikölle mikko.taskinen@kanresta.fi viimeistään 28.8.2019.

Lisätietoja musiikkimuseosta:

https://finnishmusichalloffame.fi/fi/

sekä keittiöpäälliköltä sähköpostitse:

mikko.taskinen@kanresta.fi

Kuva YIT