fbpx

Tutustu työpaikkaan ja täytä hakemus!

Kokki / Verkatehdas ja Hämeen linna

Verkatehdas on vanhan punatiilisen tehtaan miljööseen rakennettu persoonallinen ja monipuolinen tapahtumapaikka. Hämeenlinnan keskustassa, Vanajaveden rannalla seisova Verkatehdas on paitsi kulttuurin koti, myös näyttämö erilaisille kokouksille, kongresseille ja tapahtumille.

Hämeen linnassa Kruununleipomossa toimii ympäri vuoden tilausravintola ja kesäaikaan myös yleisökahvila. Linnan viihtyisät tilat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet juhlaville illallisille kymmenestä hengestä ylöspäin aina 300 hengen cocktailtilaisuuksiin saakka.

Verkatehdas ja Hämeen Linna etsivät kokkia kokoaikaiseen työsuhteeseen

Etsimme ammattitaitoista, kylmän ja lämpimän keittiön taitajaa. Omaat muutaman vuoden kokemuksen ja itsenäinen työskentely sekä oma-aloitteisuus ei ole sinulle vierasta.

Työnkuva koostuu lounastuotteesta, teatterin kahvituksista, kokoustarjoiluista sekä tilausravintolatoiminnasta sekä Verkatehtaalla että Hämeen Linnassa.

Työaika on pääasiallisesti ma-la välillä, tilaisuuksista riippuen klo 7-22 välisenä aikana. Ajokortti lasketaan eduksi työpaikkaa haettaessa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, sekä mahdollisuuden työskennellä muuttuvassa ja vaihtelevassa ympäristössä.

Kanrestan työntekijänä saat kattavat työsuhde-edut käyttöösi, kuten vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, edut ravintoloissamme, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään viimeistään tammikuun aikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mikko Taskinen

mikko.taskinen@kanresta.fi

+358505120670

Hae tehtävään alla olevasta linkistä!