fbpx

Tutustu työpaikkaan ja täytä hakemus!

Ravintolapäällikkö / Ravintola Roima ja Søster

Vantaan Aviapoliksessa Jumbon kupeessa sijaitsevassa Plaza Business Parkissa toimii rehti lounasravintola Roima ja pirteä salaattibaari Søster. Lounas- ja kahvilatoiminnan lisäksi vastuullamme on Business Parkin kahvitus- ja cateringtarjoilut yritysten omiin tiloihin sekä yhteisiin neuvottelutiloihin. Iltaisin ja viikonloppuisin toimitamme tarjoiluja myös saunaosastollemme. Vastaamme myös Pilke- ja Hehku-talojen aulapalvelusta.

Etsimme ravintolapäällikköä Roimaan ja Søsteriin

Tulosvastuullisena ravintolapäällikkönä vastaat yksiköiden liiketoiminnasta kokonaisuutena ja raportoit yhtiön liiketoimintajohtajalle. Tulosvastuullinen rooli sisältää vastuun liiketoiminnan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, tuloksen kehittämisestä yhtiön tavoitteiden mukaisesti, henkilöstön hyvinvoinnista sekä kumppaniyhteistyöstä.

Olet innostava johtaja, tuet tiimiäsi ja osallistut myös operatiiviseen toimintaan -olet siellä missä tiimisi tarvitsee sinua eniten. Toivomme sinulta kokemusta ravintolatoiminnan operatiivisesta johtamisesta.

Tehtävään on vaatimuksena sujuva suomen- ja englanninkielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä tehtävissäsi sekä kattavat työsuhde-edut käyttöösi, kuten vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, edut ravintoloissamme, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen (112,5h/3vkoa), työaika on pääosin arkisin päiväaikaan.

Työn aloitusajankohta ja palkkaus sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja ja hakemukset joko sähköpostilla tai alla olevan hakemuslinkin kautta:

Elina Hill

liiketoimintajohtaja

elina.hill@kanresta.fi

0504357000