fbpx

Tutustu työpaikkaan ja täytä hakemus!

Tapahtumatuottaja / Ravintola Töölö

Aalto-yliopisto Töölön rakennukseen helmikuussa 2021 avautuneen Ravintola Töölön kokonaisuus koostuu ruokaravintolasta, juhlasalista ja auditoriosta tuoden keskelle Töölöä uudenlaisen yhdistelmän korkealaatuista keittiötä, uniikkeja juhla- ja seminaaritiloja sekä puutarhatilaisuuksia.

Etsimme täpäkkää tapahtumatuottajaa

Etsimme itsenäistä, oma-aloitteista ja jo kokenutta tapahtuma-alan ammattilaista. Hienoa, jos sinulla on lisäksi ravintola-alan kokemusta tai nopea omaksumiskyky.

Tuottajana pääset myymään, suunnittelemaan ja koordinoimaan tapahtumia alusta loppuun osana pientä myyntitiimiämme. Meillä ei tarvitse olla supersuorittaja, täpäkkä asenne ja halu ottaa vastuuta ja kyky toimia alati muuttuvissa tilanteissa riittää.

Tuottajana toimit pääsääntöisesti paikan päällä ja olet tapahtumapäivinä tärkeässä roolissa tapahtuman onnistumisessa. (Osittain myös etätyöt onnistuvat mainiosti.)

Kanrestan työntekijänä saat kattavat työsuhde-edut käyttöösi, kuten vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, edut ravintoloissamme, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen (112,5h/3vkoa). Työaika on pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin päiväaikaan, mutta olet valmis olemaan välillä paikalla myös tapahtuman aikana ilta- tai viikonloppuaikaan jos tilaisuuden luonne niin vaatii. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Rosetta Halonen-Mattila

rosetta.halonen-mattila@kanresta.fi

050 5376234

Hae tehtävään alla olevasta linkistä!