Avoin työpaikka

Tutustu työpaikkaan ja täytä hakemus!

TARJOILIJA ja OSA-AIKAINEN (90h) TARJOILIJA, Ravintola FAME

Nyt sinulla olisi ainutlaatuinen mahdollisuus olla osana syksyn puhutuinta avausta, kun kauppakeskus Tripla aukeaa Pasilaan. Kanresta avaa suomalaisen musiikkimuseon yhteyteen ainutlaatuisen ravintola Famen. Helsingin Pasilaan valmistuu lokakuussa 2019 ”Helsingin uusi sydän”, kun Tripla avaa ovensa. Suomalaisen musiikin museo Fame on ainutlaatuinen musiikkiravintola, joka täydentää museovierailun kokemusta. Musiikki on meillä olennainen osa ruokaa, juomaa ja asiakaskohtaamista. Ala carte ravintolassa on n.100 paikkaa sisällä ja kesällä saman verran lisää terassilla.

Etsimme nyt uuden avaukseen innostuneita sekä ammattitaitoisia tarjoilijoita osa-aikaisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin.

Paras puolesi on ehkä hymy ja iloinen asiakaspalvelu? Olet ulospäin suuntautunut tiimipelaaja, jolla on jo kokemusta ala carte ravintolasta. Jaksat loihtia asiakkaalle elämyksiä ja heittää vitsiä illan jo pimentyessä. Musiikin ystävien olohuoneessa tiimimme on olennainen osa museoelämystä, joten omat tietosi ja taitosi suomalaisen musiikin saralla ovat sinulle etu, vaikkakaan eivät pakollisia. Ennen kaikkea asenteesi, reippaus ja halu oppia uuttaa ratkaisevat.

Työtehtäviisi kuuluvat päivittäisten rutiinien lisäksi, asiakaspalvelu ja lisämyynti, onnistuneiden tapahtumien hostaaminen sekä aktiivinen ja oma-aloitteinen ote tekemiseen sekä rutiinien luomiseen uudessa yksikössämme. Kollegoinasi tulee olemaan noin 10-15hengen tiimi keittiössä sekä salissa yhdessä. Koska avaamme uutta, stressin sietokyky ja oma-aloitteisuus ovat ehdoton etu.

Olet jo hankkinut kokemusta ravintolatyöstä eri ympäristöissä minimissään 2 vuotta. Toivomme vähintään 1 vuoden kokemusta ala carte -tyyppisestä ravintolasta. Sinulla on varavastaavan pätevyys sekä hygieniapassi. Plussaa ropisee järjestyksen valvonta kortista- sekä kokemuksesta. Englanninkielitaito on vähimmäisvaatimus kaikille tiimiläisillemme.  Kiireisimmät ajat ravintolassamme ovat oletettavasti viikonloput ja loppuviikon illat, joten varauduthan tekemään silloin kanssa töitä hymyssä suin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään lokakuussa.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse apulaisravintolapäällikölle linda.nemlander@kanresta.fi viimeistään 1.9.2019

Lisätietoja musiikkimuseosta:

https://finnishmusichalloffame.fi/fi/

sekä ravintolatoimenjohtajalta: +358 050 4361 202
Anne-maria.parkkinen@kanresta.fi

 

Kuva YIT