Avoin työpaikka

Tutustu työpaikkaan ja täytä hakemus!

Vuoropäällikkö ja osa-aikainen (60h) vuoropäällikkö, Ravintola FAME

Nyt sinulla olisi ainutlaatuinen mahdollisuus olla osana syksyn puhutuinta avausta, kun kauppakeskus Tripla aukeaa Pasilaan. Kanresta avaa suomalaisen musiikkimuseon yhteyteen ainutlaatuisen ravintola Famen. Helsingin Pasilaan valmistuu lokakuussa 2019 ”Helsingin uusi sydän”, kun Tripla avaa ovensa. Suomalaisen musiikin museo Fame on ainutlaatuinen musiikkiravintola, joka täydentää museovierailun kokemusta. Musiikki on meillä olennainen osa ruokaa, juomaa ja asiakaskohtaamista. Ala carte ravintolassa on n.100 paikkaa sisällä ja kesällä saman verran lisää terassilla.

Etsimme nyt uuden avaukseen operatiivisesta toiminnasta vastaavaa VUOROPÄÄLLIKKÖÄ (kokoaikainen) sekä OSA-AIKAISTA VUOROPÄÄLLIKKÖÄ( 60h/3vko,tai sopimuksen mukaan).

Vuoropäällikön vastuulla ovat ravintolan päivittäiset toiminnot, henkilökunta, työvuoron johtaminen ja asiakaspalvelu.

Työtehtäviisi kuuluvat päivittäisten rutiinien toimivuuden varmistus, asiakaspalvelu ja lisämyynti, onnistuneiden tapahtumien loppuunsaattaminen sekä miehityksen jatkuva sopeuttaminen myyntiin. Olet lähin esimies n.8 hengen tiimille. Vastaat ravintolan toiminnoista tulosvastuullisesti yhdessä esimiestiimin kanssa.  Koska avaamme uutta, stressin sietokyky ja oma-aloitteisuus ovat ehdoton etu.

Olet jo hankkinut kokemusta ravintolatyöstä eri ympäristöissä minimissään 4 vuotta ja esimiehenäkin olet vähintään 1 vuotta auttanut tiimiäsi loistamaan asiakkaiden edessä. Toivomme vähintään 2 vuoden kokemusta ala carte -tyyppisestä ravintolasta.

Olet ammattitaitoinen työtä pelkäämätön ja ymmärrät yhteen pelaamisen taidon työyhteisössä. Et vierasta inventaariota ja asiakaspalautteeseen vastaamista. Olet luonteva asiakkaiden kanssa ja osaat sopeuttaa toimintasi niin yksityistilaisuuksiin kuin yhden asiakkaan palvelemiseen. Ymmärrät oma-aloitteisesti miten hoidetaan misaaminen ja varautuminen ruuhkiin jo ennakkoon. Pidät huolta itsestäsi sekö tiimin jaksamisesta vuorotyössä. Kiireisimmät ajat ravintolassamme ovat oletettavasti viikonloput ja loppuviikon illat, joten varauduthan tekemään silloin tiimisi kanssa töitä. Sinulla on varavastaavan pätevyys sekä hygieniapassi. Plussaa ropisee järjestyksen valvonta kortista- sekä kokemuksesta. Englanninkielitaito on vähimmäisvaatimus kaikille tiimiläisillemme.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään lokakuussa.

Lähetä hakemuksesi sähköpostitse apulaisravintolapäällikölle linda.nemlander@kanresta.fi viimeistään 1.9.2019.

Lisätietoja musiikkimuseosta:

https://finnishmusichalloffame.fi/fi/

sekä ravintolatoimenjohtajalta: +358 050 4361 202 Anne-maria.parkkinen@kanresta.fi

Kuva YIT