Kanresta työpaikkana

Huippuammattilaisten tiimi

Kanresta Oy on Suomen johtava kulttuurilaitosten ravintolapalvelujen tuottaja sekä monipuolisten kahvila- ja henkilöstöravintolapalvelujen tarjoaja. Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla ja 17 ravintolassa. Kanresta työllistää noin 250 ravintola-alan ammattilaista. 

Asiakkaan parhaaksi

Toimintatapamme kumpuaa arvoista - ihmisten arvostamisesta, asiakaslähtöisyydestä, vastuullisuudesta, osaamisesta ja aloitteellisuudesta. Hyvät ideat viedään käytäntöön! Innovatiivisuus ja asiakaslähtöisyys konkretisoituvat tinkimättömänä palveluna ja hyvänä ruokana.

Vastuullisesti

Yhteiskuntavastuullinen roolimme kannustaa arjen työssä. Kanresta on kokonaan Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n omistama tytäryhtiö. Yhdistys jakaa ravintolapalvelujen tuottoja vuosittain Lastentautien tutkimussäätiölle, Suomen Mielenterveysseura ry:lle, Suomen Sydänliitto ry:lle sekä Vanhustyön keskusliitto ry:lle.

Kun haluat mukaan huippuammattilaisten tiimiin, ota rohkeasti yhteyttä! Ole hyvä, täytä oheinen sähköinen lomake ja lähetä se meille. Otamme hakemuksesi huomioon täyttäessämme avoimia työpaikkoja.