Espoon kulttuurikeskus

Ravintola Nuotti

INFOA RAVINTOLASTA

Ravintola Nuotti toimii Espoon kulttuurikeskuksessa. Kulttuurikeskus on esittävän taiteen ja kulttuurielämän päänäyttämö Espoossa. Tapiolan keskustassa sijaitseva kulttuurikeskus soveltuu erinomaisesti myös suurten juhlien ja kokousten pitopaikaksi.

Kulttuurikeskus on monitoimitalo, jossa sijaitsee konserttisalin (Tapiolasali), teatterisalin (Louhisali) ja näyttelytilan lisäksi Tapiolan kirjasto, Espoon musiikkiopisto, Tapiolan asiointipalvelupiste ja Tapiola Sinfonietta.

Nuotissa tarjoilemme maukkaita välipaloja niin pieneen kuin suureen nälkään, tuoretta kahvia ja virvokkeita unohtamatta. Arkisin meiltä löytyy monipuolinen ja vaihtuva lounas.

Konserttien ja tilaisuuksien väliaikatarjoilutilauksen voit tehdä alla löytyvällä tilauslomakkeella.

Ravintola Nuotti on avoinna:

ma – pe klo 8.30 – 19.30
lounas 10.30 – 14.15

la klo 10.30 – 15.30

su tilaisuuksien mukaan

Lounas 10,00 €
(sis. (sis. salaattipöydän, leipävalikoiman, päivän keiton, lämpimän ruoan sekä virkistävän kahvin/teen lounaan jälkeen)

keittolounas 7,50 €
(sis. salaattipöydän, leipävalikoiman ja päivän keiton)

Lasten lounas 4-6v. 4,50 €
Lasten lounas 7-11v. 6,00 €

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Kulttuuriaukio 2
02100 Espoo

ravintola.kulttuurikeskus@kanresta.fi
050 472 1460

Lounaslista

Valitse viikko

Viikko 41

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Intialaista linssikeittoa (M,G,VE)

Välimeren broilerpyöryköitä tomaatti-salviakastikkeessa (L,G) yrttipaahdettuja perunoita (L,G)

Ratatouille quornia (M,G, sis.kananmunan valkuaista)

Tiistai

Papu-punajuurikeittoa (L,G)

Nuotin lihamureketta, metsäsienikastiketta (L,G, liha suomesta), keitettyjä perunoita (L,G)

Perunagnoccheja (L) ja metsäsienikastiketta (L,G)

 

Perunagnocchit (L) ja metsäsienikastike (L,G)

Keskiviikko

Paahdettua myskikurpitsakeittoa (L,G)

Bataatti-currya (M,G,VE ) ja jasminriisiä (M,G) Yrtti-valkosipulijogurttia (L,G)

Kasvis-munakasta maustettuna thai-currylla (M,G)

Torstai

Hernekeittoa (M,G)

Sitruuna-leivitettyä turskaa (L), kermaperunoita (L,G)

Kasvis-kvinoa pihvejä (M,G, VE), sitruuna-kermaviilikastiketta (L,G)

Jaffapannaria ja hilloa (L)

Perjantai

Parsakaalikeittoa (L,G)

Lime-inkiväärimarinoituja kanankoipia (M,G, kana suomesta), nokijuureksia ja paahdettua aiolia (L,G)

Punajuuri-kasvis ohrattoa (M, VE)

Viikko 39

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Appelsiini-porkkanasosekeittoa (L,G)

Kukkoa viinissä (L,G) ja pilahviriisiä (M,G)

Punajuuri-kasviskiusausta (L,G)

Tiistai

Savujuustokeittoa (L,G)

Silakkapihvejä, ruskistettua voita (L), perunamuusia (L,G) ja tilli- remouladekastiketta (L,G)

Kikherne-juurespannua (M,G, VE)

Keskiviikko

Yrtti-tomaattikeittoa (M,G,VE)

Tandorimaustettua Oumphia (M,G), kvinoaa (M,G) ja minttu-limejogurttia (L,G)

Torstai

Hernekeittoa (M,G)

Broileria tummassa sitruunakastikkeessa (M,G, liha suomesta) ja riisiä (L,G)

Papu-juurespataa (M,G,VE)

Lettuja ja hilloa (L,G)

Perjantai

Lehtikaalikeittoa (L,G)

Leivitettyä porsaanleikettä (L,porsaanliha suomesta), lohkoperunoita (M,G),

sitruuna-rucola-aiolia (M, G) chilimajoneesia (L,G)

Kasvispihvejä (M,G,VE)

Viikko 40

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Pinaattikeitto (L,G)

Mexicolainen lihapata (M,G, suomalaista lihaa) ja maissiriisi (M,G)

Kidney-papupata (M,G,VE)

Tiistai

Porkkanakeitto (L,G)

Basilika-pestobroileri (L,G, liha suomesta) ja paahdetut perunat (M,G)

Paahdetut juurekset ja oumph (M,G,VE)

Keskiviikko

Omena-juuressosekeitto ja yrtti-jogurtti (L,G)

Makaronilaatikko (L)

Härkis-makaronilaatikko (M,G,VE)

Torstai

Hernekeitto (M,G)

Punakampela (L), nappulaperunat, tilli-kermaviilikastike (L,G)

Koftapihvit ja parsakaali-tomaattikastike (M,G,VE)

Pannukakut ja hillo (L)

Perjantai

Parsakaalikeitto (L,G)

Lihapullat ja ruskea kastike (L,G) ja perunamuusi (L,G)

Kasvispyörykät tomaattikastikkeessa (M,G,VE)

Viikko 42

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Aasialainen kasviskeitto mustasilmäpavuilla (M,G,VE)
Kalkkuna Gordon Bleu (L) Bataatti-juures sose (L,G) Kurkku- korianteriraita (L,G)
Porkkanapihvit (L,G) Kurkku-korianteriraita (L,G)

Tiistai

Kalakeitto (L,G)
Pasta Bolognese (L,G) ja spagetti (L)
Linssi Bolognese (M,G) ja spagetti (L)
*pyydettäessä gluteeniton pasta

Keskiviikko

Paahdettu punajuuri-vuohenjuustokeitto (G)
Butter Chicken (M,G) ja basmatiriisi (M,G)
”Aloo Gobi” peruna-kukkakaali curry (M,G,Ve,VS,Chi)

Torstai

Kasvis-hernekeitto (M,G)
Lammaspyörykät tummassa timjamikastikkeessa (L,G), rosmariiniperunat (L,G)
Quornia tummassa timjamikastikkeessa (L,G, sis. munan valkuaista)
Lettuja ja hilloa (L)

Perjantai

Maissikeitto (L,G)
Tortilla Buffet

Viikko 43

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Kukkakaali-purjososekeittoa cashewpähkinällä (L,G,)

Jauhelihapihvejä tummassa sipulikastikkeessa (L,G), keitettyjä perunoita (L,G)

Gratinoituja munakoisopihvejä  (L,G) ja kurkku-rucola jolia (L,G)

Tiistai

Tomaatti-basilika keitto (L,G)

Rukiinen silakkalaatikko (L)

Quorn-kasvisvuoka (M,G,VE)

Keskiviikko

Paahdettua paprikakeittoa (L,G)

Myskikurpitsa-linssipataa (M,G,VE) ja couscousia (M,VE)

Kasvismunakasta ja kurttukaali-paistosta (L,G)

Torstai

Hernekeittoa (M,G) (potkalla)

Harissa-feta lihapyöryköitä (L,G), kukkakaali-perunasosetta (L,G)

Harissa-härkäpapupyöryköitä (L,G)

Lettuja ja Omenahilloa  (L)

Perjantai

Inkivääri-porkkanasosekeittoa (M,G,VE)

Haudutettua naudan poskea (L,G), piparjuurella maustettuja perunoita ja grillattuja juureksia (L,G)

Kurpitsa-juures ratatouillea (L,G), rucola-raitaa (L,G)

Väliaikatarjoilujen tilauslomake

Tilaamalla tarjoilut ennakkoon pääset nauttimaan esityksestä rauhassa – ilman jonottamista. Tilauksen voi tehdä alla olevalla sähköisellä lomakkeella.

Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 arkipäivää ennen esitystä. Tilaus on voimassa sähköpostivahvistuksen saatuanne. Ennakkovarausten sulkeuduttua voitte tiedustella vapaita pöytiä puhelimitse 050 472 1460 aukioloaikojemme puitteissa (arkisin 08.30-19.30 ja lauantaisin 10.30-15.30).

Tilatut tarjoilut voidaan maksaa verkossa (suojattu verkkoyhteys), kun tilaatte tuotteenne alla olevalla lomakkeella. Maksutapoina käyvät yleisimmät verkkopankit ja luottokortit.

Huom! Katamme vain maksetut tai laskutukseen sovitut varaukset (yrityslaskutus). Laskutuksesta sopiminen viikkoa ennen tilaisuutta.

Puhelimitse tilatut tarjoilut maksetaan ennen konsertin alkua Kulttuurikeskuksessa sijaitsevaan ennakkomyyntipisteeseen. Piste avataan tuntia ennen esityksen alkua, jolloin voi vielä tiedustella vapaita pöytiä.
Mikäli haluamanne esitys ei näy listassa, on esityksen kattaus täynnä, tai ennakkovarauksen määräaika (48h) umpeutunut.

Ladataan…