Espoon kulttuurikeskus

Kahvila-ravintola Nuotti

INFOA RAVINTOLASTA

Ravintola Nuotti toimii Espoon kulttuurikeskuksessa. Kulttuurikeskus on esittävän taiteen ja kulttuurielämän päänäyttämö Espoossa. Tapiolan keskustassa sijaitseva kulttuurikeskus soveltuu erinomaisesti myös suurten juhlien ja kokousten pitopaikaksi.

Kulttuurikeskus on monitoimitalo, jossa sijaitsee konserttisalin (Tapiolasali), teatterisalin (Louhisali) ja näyttelytilan lisäksi Tapiolan kirjasto, Espoon musiikkiopisto, Tapiolan asiointipalvelupiste ja Tapiola Sinfonietta.

Nuotissa tarjoilemme maukkaita välipaloja niin pieneen kuin suureen nälkään, tuoretta kahvia ja virvokkeita unohtamatta. Arkisin meiltä löytyy monipuolinen ja vaihtuva lounas.

Konserttien ja tilaisuuksien väliaikatarjoilutilauksen voit tehdä alla löytyvällä tilauslomakkeella tai puhelimitse.

Kahvila-ravintola Nuotti on avoinna:

ma – pe klo 8.30 – 19.30
lounas 10.30 – 14.15

la klo 10.30 – 15.30

su tilaisuuksien mukaan

Lounas 10,00 €
(sis. salaattipöydän, leipävalikoiman, veden ja kahvi/tee)

keittolounas 6,50 €
(sis. salaatin ja leipävalikoiman)

 

YHTEYSTIEDOT

Kulttuuriaukio 2
02100 Espoo

ravintola.kulttuurikeskus@kanresta.fi
050 472 1460

Lounaslista

Valitse viikko

Viikko 10

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Kurpitsakeittoa (M,G)

Metsästäjän possupataa ja Paahdettuja perunoita (L,G)

Kasvisruokana: Punajuuripastaa, Fetajuustoa ja kasviksia (L)

Tiistai

Hernekeittoa (M,G) ja laskiaispullat (L)

Maksakastiketta ja perunamuusia (L,G)

Kasvisruokana : Kasvis Vindaloo ja riisiä (M,G)

Keskiviikko

TomYam kasviskeitto (L,G)

Chimichurri Kanaa ja Riisiä (M,G,Chi,Vs)

Kasvisruoka KasvisKoftaa, riisiä sekä tzatzikia (L,G,Vs)

Torstai

Kasvis-linssikeittoa (L,G, Chi)

Rieska-Burrito Kanalla (L) ja Cajun Lohkoperunoita (M,G)

Kasvisruokana: Rieska-Burrito Kurpitsalla (L)

Perjantai

Makkarakeittoa (G)

Uunikirjolohta sekä Hotcurry-maustetut perunat (L)

Kasvisruokana: Punajuuri-Soijarouhe kvinoaa (M,G,Chi,)

Viikko 11

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Tomaatti-chorizo keittoa (M,G)

Kanapesto-pastaa (L)

Kasvisruoka: Pinaatti Cannelonit (L)

Tiistai

Bataattisosekeittoa (M,G)

Bulgog-marinoitua porsaan kassleria ja paahdettuja kasviksia (M)

Kasvisruoka: Porkkanapihvit ja Yrtti-kermaviilikastike (L,G)

Keskiviikko

Kalakeittoa (L,G)

Sitruunalla maustettua kanaa ja riisiä (L,G,)

Kasvisruoka: Paprika-sipulimunakas (L,G)

Torstai

Hernekeittoa (M,G) pannukakkua ja hilloa (L)

Silakkapihvit ja Hernemuhennos (L)

Kasvisruoka Munakoisopataa ja riisiä (L)

Perjantai

Kukkakaalikeittoa (M,G)

Jauhelihalasagne (L)

Kasvisruoka: Kasvislasagne (L)

Viikko 12

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Sipulikeitto (M)

Coq Au Vin ’Kukkoa viinissä’ ja riisiä (L,G)

Kasvisruoka Ratatouille (M,G)

Tiistai

Mustajuurikeitto (L,G)

Jauhelihamureke, ruskeakastike ja perunaa (L)

Kasvisruoka Kasvis-Kikhernemureke (M,Chi)

Keskiviikko

Koskenlaskijan Kukkakaalikeitto (L,G)

Georgialaista possupataa ja yrtti-perunoita (L,G)

Kasvisruoka Georgialaista Quorn-pataa (M,G)

Torstai

Tuorehernesosekeittoa ja Lettuja (L,G)

Paneroitua Turskaa ja Tilli-perunamuusia (L)

Kasvisruoka Kaalikääryleitä ja puolukkaa (L)

Perjantai

Nakkikeitto (L,G)

Haudutettua Porsaan poskea ja perunaa L)

Kasvisruoka  Punajuuri-sieniohratto (L)

Viikko 13

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Korianterilla maustettu bataattikeitto (L,G)

Kana Carbonara Pasta (L)

Kasvisruoka Kasvispihvit (M,G) ja Mango-inkivääri kastike (L,G)

Tiistai

Maissikeitto (L,G)

Chili Con Carne ja Sitruunalla maustetut paahdetut perunat (L,G)

Kasvisruoka Rieska Enchilada kasviksilla (L,Chi)

Keskiviikko

Jauhelihakeitto (L,G)

PokuBoile ja paistettua riisiä ( Kalapataa Asian Style) (L,G)

Kasvisruoka VegeBoile (härkäpavuilla) (M,G)

Torstai

Hernekeitto (L,G) ja Pannukakku, hilloa (L)

Lihapullat pippurikermakastikkeessa ja Persilija-perunasose (L,G)

Kasvisruoka Juurespyttipannu ja paistettua kanamunaa (L,G)

Perjantai

Marokko-tyylinen keitto soijarouheella ja punaisilla linsseillä (L,G)

Arrabbiata Porsaanfilettä (L) ja valkosipuliperunoita (L,G)

Kasvisruoka Munakoisopataa ja riisiä (M,G)

Väliaikatarjoilujen tilauslomake

Tilaamalla tarjoilut ennakkoon pääset nauttimaan esityksestä rauhassa – ilman jonottamista. Tilauksen voi tehdä puhelimitse tai alla olevalla sähköisellä lomakkeella.

Internetvaraukset tulee tehdä viimeistään 2 arkipäivää ennen esitystä. Tilaus on voimassa sähköpostivahvistuksen saatuanne.
Puhelinvaraukset numerosta 050 472 1460 (ark. klo 9–20, la klo 10–15). Puhelinvarauksia otetaan vastaan niin kauan kuin vapaita pöytiä on jäljellä.

Tilatut tarjoilut voidaan maksaa verkossa (suojattu verkkoyhteys), kun tilaatte tuotteenne alla olevalla lomakkeella. Maksutapoina käyvät yleisimmät verkkopankit ja luottokortit.

Huom! Katamme vain maksetut tai laskutukseen sovitut varaukset (yrityslaskutus). Laskutuksesta sopiminen viikkoa ennen tilaisuutta.

Puhelimitse tai sähköpostilla tilatut tarjoilut maksetaan ennen konsertin alkua Kulttuurikeskuksessa sijaitsevaan ennakkomyyntipisteeseen.
Piste avataan tuntia ennen esityksen alkua, jolloin voi vielä tiedustella vapaita pöytiä.

Mikäli haluamanne esitys ei näy listassa, on esityksen kattaus täynnä,
tai internettilauksen määräaika (48h) umpeutunut.

Ladataan…