Espoon kulttuurikeskus

Ravintola Nuotti

INFOA RAVINTOLASTA

Ravintola Nuotti toimii Espoon kulttuurikeskuksessa. Kulttuurikeskus on esittävän taiteen ja kulttuurielämän päänäyttämö Espoossa. Tapiolan keskustassa sijaitseva kulttuurikeskus soveltuu erinomaisesti myös suurten juhlien ja kokousten pitopaikaksi.

Kulttuurikeskus on monitoimitalo, jossa sijaitsee konserttisalin (Tapiolasali), teatterisalin (Louhisali) ja näyttelytilan lisäksi Tapiolan kirjasto, Espoon musiikkiopisto, Tapiolan asiointipalvelupiste ja Tapiola Sinfonietta.

Nuotissa tarjoilemme maukkaita välipaloja niin pieneen kuin suureen nälkään, tuoretta kahvia ja virvokkeita unohtamatta. Arkisin meiltä löytyy monipuolinen ja vaihtuva lounas.

Konserttien ja tilaisuuksien väliaikatarjoilutilauksen voit tehdä alla löytyvällä tilauslomakkeella.

Ravintola Nuotti on avoinna:

ma – pe klo 8.30 – 19.30
lounas 10.30 – 14.15

la klo 10.30 – 15.30

su tilaisuuksien mukaan

Lounas 10,00 €
(sis. (sis. salaattipöydän, leipävalikoiman, päivän keiton, lämpimän ruoan sekä virkistävän kahvin/teen lounaan jälkeen)

keittolounas 7,50 €
(sis. salaattipöydän, leipävalikoiman ja päivän keiton)

Lasten lounas 4-6v. 4,50 €
Lasten lounas 7-11v. 6,00 €

 

 

 

YHTEYSTIEDOT

Kulttuuriaukio 2
02100 Espoo

ravintola.kulttuurikeskus@kanresta.fi
050 472 1460

Lounaslista

Valitse viikko

Viikko 30

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Olemme kesälomalla ja palaamme taas lounaspatojen ääreen tiistaina 30.7.2019!

 

Kiitos asiakkaillemme kuluneestä kevätkaudesta ja tavataan taas syksyllä!

Viikko 31

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Lounasherkkujen valmistelupäivä, tavataan huomenna 🙂

Tiistai

Bataattisosekeittoa (L,G)

Kanaa kookoskermakastikkeessa (M,G, ) ja riisiä (M,G)

Herne-punajuuripihvit ja kasviksia (M,G, Ve)

Keskiviikko

Porkkana-vuohenjuustokeittoa (L,G)

Punakampelaa pinaatti-fetatäytteellä (L) ja kesäperunoita (L,G)

Pinaattilettuja ja puolukkasurvosta (L)

Torstai

Kalakeittoa (L,G)

Uunimakkaraa (M,G) ja perunasosetta (L,G)

Pavuilla täytettyjä paprikoita (L)

Pannukakkua ja hilloa (L)

Perjantai

Lehtikaalikeittoa (L,G)

Porsaan ulkofilettä pippurikastikkeessa (L,G) ja kasviksia (M,G)

Punajuuri-fetavuoka (L,G)

Viikko 32

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Kukkakaalikeittoa (L,G)
Italianpataa (L,G) ja spagettia (M)
Quorn-kasvis pataa (M,G) ja spagettia (M)

Tiistai

Porkkana-inkiväärikeittoa (L,G)
Green curry kanaa (L,G, kananliha suomesta) ja riisiä (M,G)
Mifu-currya (L,G)

Keskiviikko

Chilipaprikakeittoa (L,G)
Härkää punaviinikastikkeessa (L,G) ja paahdettuja perunoita (M,G)
Papu-ratatouille (M,G)

Torstai

Makkarakeittoa (L,G)
Ranskankermalla ja yrteillä gratinoitua uunikalaa ja perunamuusia (L,G)
Kasvispihvejä (M,V,G) ja basilika kermaviiliä (L, G)
Lettuja ja hilloa (L)

Perjantai

Aurajuustokeittoa (L,G)
Wienerleikettä (L, liha suomesta) ja kasviksia (M,G)
Täytettyä kesäkurpitsaa (L,G)

Viikko 33

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Ohrapuuroa (L) ja mehukeittoa (M,G)
’Mielensäpahoittajan’ jauhelihakastiketta (L) ja keitettyä perunaa (M,G)
Soijarouhekastiketta (L,G)

Tiistai

Savupaprikakeittoa (L,G)
Revittyä kanaa curry-kastikkeessa (L,G,kananliha suomesta), mustaherukkahyytelöä (M,G) ja riisiä (M,G)
Quornia curry-kastikeessa (M,G)

Keskiviikko

Purjo-perunasosekeittoa (L,G)
Lihapullia (L,G) ja perunamuusia (L,G)
Kasvispullia (L,G) ja perunamuusia (L,G)

Torstai

Hernekeittoa (M,G)
Lihamakaronilaatikkoa (L)
Härkis-makaronilaatikkoa (M,G,VE)
Pannaria ja hilloa (L)

Perjantai

Porkkana-linssikeittoa (L,G)
Kananugetteja (L), paahdettua bataattia (M,G) ja chilimajoneesia (M,G)
Kasvisnugetteja (L,G) ja currymajoneesia (M,G)

Viikko 34

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Myskikurpitsakeittoa (L,G)
Punajuuri-jauhelihapastaa (L)
Feta-kasvispyöryköitä (L,G), kurkumariisiä (M,G)

Tiistai

Lehtikaalikeittoa (L,G)
Kevyesti leivitetty sitruunakalaa (L,G) polentaa (L,G), yrttijogurttia (L,G)
Kasvispihvejä (L,G), polentaa (L,G), yrttijogurttia (L,G)

Keskiviikko

Metsäsienikeitto (L,G)
Kanaa tomaatti-salviakastikkeessa (M,G) ja riisiä (M,G)
Tofu-kasvispataa (M,G,VEG), korianteri-basilikakastiketta (L,G)

Torstai

Hernekeittoa (M,G)
Savulohikiusausta (L,G)
Nyhtökaura kiusausta (M,V)
Pannaria ja hilloa (L)

Perjantai

Palsternakkakeittoa (L,G)
Porsaan sisäfilettä ”Smoked”(M,G,porsaanliha suomesta), herkkusienikastiketta (L,G),rosmariiniperunoita (L,G)
Halloumi-kasvispaistosta (L,G)

Väliaikatarjoilujen tilauslomake

Tilaamalla tarjoilut ennakkoon pääset nauttimaan esityksestä rauhassa – ilman jonottamista. Tilauksen voi tehdä alla olevalla sähköisellä lomakkeella.

Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 arkipäivää ennen esitystä. Tilaus on voimassa sähköpostivahvistuksen saatuanne. Ennakkovarausten sulkeuduttua voitte tiedustella vapaita pöytiä puhelimitse 050 472 1460 aukioloaikojemme puitteissa (arkisin 08.30-19.30 ja lauantaisin 10.30-15.30).

Tilatut tarjoilut voidaan maksaa verkossa (suojattu verkkoyhteys), kun tilaatte tuotteenne alla olevalla lomakkeella. Maksutapoina käyvät yleisimmät verkkopankit ja luottokortit.

Huom! Katamme vain maksetut tai laskutukseen sovitut varaukset (yrityslaskutus). Laskutuksesta sopiminen viikkoa ennen tilaisuutta.

Puhelimitse tilatut tarjoilut maksetaan ennen konsertin alkua Kulttuurikeskuksessa sijaitsevaan ennakkomyyntipisteeseen. Piste avataan tuntia ennen esityksen alkua, jolloin voi vielä tiedustella vapaita pöytiä.
Mikäli haluamanne esitys ei näy listassa, on esityksen kattaus täynnä, tai ennakkovarauksen määräaika (48h) umpeutunut.

Ladataan…