Ravintola K1 ja K2

Kaksi ravintolaa Alberga Business Parkissa.

INFOA RAVINTOLASTA

Espoossa sijaitsevassa Business Park Albergassa sijaitsevat lounasravintolat K1 ja K2. Ravintola K1:ssä on päivittäin tarjolla 3 lämminruokavaihtoehtoa, joista yksi on kasvisvaihtoehto. Lounas sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat ja kahvin/teen. K2:n lounaalla on runsaasta valikoimasta koottava punnittava salaattilounas sekä Poke bowl 23,90 €/kilo.

 

Ravintola K1 on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10.00-14.00.

K1:ssä tarjoilemme kolmen ruokalajin lämmintä linjastolounasta klo 10.30-13.00.

Lounasbuffet 10,70 €
(sopimushinta 10,20 €)

(sis. alkusalaatti, kolmea eri ruokalajia lämmintä lounasta, leivät ja levitteet, ruokajuomat ja tavallinen kahvi tai tee).

Ravintola K1 sijaitsee B-talossa, 1.krs.

 

Ravintola K2 on avoinna arkisin klo 7.30-14.00.

K2:ssa tarjoilemme aamupalaa, lounasta ja suolaisia ja makeita vitriinituotteita.

Delisalaattibaari ja Poke bowl -lounas klo 10.30 – 13.00

Raikas punnittava delisalaattibaari 23,90 € / kg

Poke Bowl 23,90 € / kg + liemi 3,20 €

(sis. leipä ja levite, vesi, tavallinen kahvi tai tee).

 

Kokouskahvit ja liikelounaat

Toimitamme kahvit ja lounaat tilauksesta myös suoraan neuvottelutiloihin.

Järjestämme catering-palveluja myös Alberga Business Parkin kokous- ja edustustiloissa. Ravintolassa ja kiinteistön neuvotteluhuoneissa on A-oikeudet.

YHTEYSTIEDOT

Bertel Jungin aukio 7
02600 Espoo

ravintolak1@kanresta.fi
045 353 1424

Lounaslista

Valitse viikko

Viikko 3

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Pippurihärkäpataa ja täysjyväriisiä (L,G)
Ahvenanmaan kirjolohipyöryköitä(L,G) ja kylmä kermaviilikastike (L,G)
Meijän poikien intialaiset hernepihvit (M,L,G) ja hummusta (L,M;G)

Tiistai

Kananpoikaa Basilikakastikkeessa (L,G)
Pasta Arrabietta – Mausteinen pekoni-tomaattipasta (L)
Espanjalainen Paprikamunakas (L,G)

Keskiviikko

Purjo-smetanalla gratinoitua Tyynenmeren Seitä (L,G)
Paneroitua kananpaistia (L) ja sitruunaruoholla maustettua riisiä (M,G)
Meijän Poikien sienillä ja ohralla täytetyt kaalikääryleet (L)

Torstai

Meijän Poikien Pekoni-Lihapullat timjamikastikkeessa (L,M)
Puolukkatäytteiset silakkapihvit (L) ja tillikermaviiliä (L,G)
Papu&Tofucurry (L,G,VE)

Perjantai

Uunimakkaraa (L,G) ja bataatti-perunasosoetta (L,G)
Ruokosokerilla ja seesamilla glaseerattua porsasta (M,G)
Juusto-Kasvispannupitsaa rucolalla (L)

Mariannerahka L,G

Viikko 4

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Perinteiset kaalikääryleet (M,L,G)ja puolukkaa (M,L,G)
Nori & Seesam leivitettyä puna-ahventa (M) Piparjuurikermaviiliä (L,G)

Chili sin Carne (M,L,G,VE)

Tiistai

Blackened Possupihvit (M,G) ja paahdettua perunaa (M,G)
Rapu-kalapastaa Hummerikermassa (L)
Bulgurvehnällä täytettyä kesäkurpitsaa (L)

Keskiviikko

Meijän Poikien pannupihvit sipuli-sinappikastikkeessa (M)
Kanaa vietnamilaisittain kookoskermassa (L,G)
Talon Falafelpihvit (M,G) ja Tzatsikia (L,G)

Torstai

Tiristettyä possua makeassa soijakastikkeessa (M)
Meijän poikien Kana-Papuburritot (VL) ja Quacamolemoussea (L,G)
Kurpitsa-vuohenjuustopaistos (L,G)

 

Mansikkakiisseliä ja Kermavaahtoa (L)

Perjantai

Makkarastroganoff (L,G) ja Perunamuussia (L,G)
Broiskupaistia Burgundilasittain (M,G)
Kreikkalainen Kasvis-Perunavuoka (L)