Ravintola K1 ja K2

Kaksi ravintolaa Alberga Business Parkissa.

INFOA RAVINTOLASTA

Ravintola K1 on avoinna 1.6.2020 alkaen maanantaista perjantaihin klo 11.00-13.00.

Tarjoilu tapahtuu K1 linjaston alussa olevasta luukusta. Lounaaseen kuuluu valmis salaattilautanen, lämmin ruoka (myös kasvisvaihtoehto valittavana) ja take-away jälkiruoka ja kahvi. Juomina vesi tai maito.

Meiltä on mahdollisuus ostaa myös salaattiannoksia mukaan; annokset ovat koottu etukäteen, erikseen on valittavissa proteiinilisäke salaattiin. Ruokailun hinta on 10,70 €.

Laajennamme ruokailun tapahtuvaksi nykyisen ruokasalin lisäksi myös C- ja D-talojen aulaan, johon sijoitamme pöytiä turvallisien välien päähän toisistaan. Astioiden palauttaminen toimii kuten ennenkin.

Meidän kaikkien terveys kulkee etunenässä: noudatamme turvavälejä, istumapaikkoja on karsittu ja esimerkiksi juomia otetaan aina yksi lasillinen.

Pystymme myös toimittamaan kahvituksia tiloihinne tai talon kabinetteihin.

Aamupuuro- ja aamupala – vaihtoehdot ovat toistaiseksi poissuljettuja.

Ravintola K2 pysyy valitettavasti toistaiseksi kiinni.

—-

 

 

Kokouskahvit ja liikelounaat

Toimitamme kahvit ja lounaat tilauksesta myös suoraan neuvottelutiloihin.

Järjestämme catering-palveluja myös Alberga Business Parkin kokous- ja edustustiloissa. Ravintolassa ja kiinteistön neuvotteluhuoneissa on A-oikeudet.

YHTEYSTIEDOT

Bertel Jungin aukio 7
02600 Espoo

ravintolak1@kanresta.fi
045 353 1424

Lounaslista

Valitse viikko

Viikko 27

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Porsaanleike, Sienikastiketta ja Linnaperunaa (VL)
Meijän Poikien Punajuuripihvit (L,G) sienikastikkeella
Mansikkavaahto (L,G)

Tiistai

Naapurin kananfilettä kookoskermassa
vietnamilaisittain (M,G), Basmatiriisiä (M,G)
Kukkakaalicurry (M,G), raita-kastiketta (L,G) ja Basmatiriisiä
Tähtianiksella maustettua tuorehedelmäsalaattia (M,G)

Keskiviikko

Ryytisinppi-majoneesilla hunnutettua Grillikabanossia,
Kauden uunipaahdettuja naattiporkkanoita, perunaa ja punajuuria (M,G)
Meijän Poikien Chili sin Carne (L), kuminariisiä (M,G)
Mango-Meloni Jädeä (L,G)

 

Torstai

Ahvenanmaan kuhapyöryköitä nori-smetanakastikkeessa (L)
perunamuussi (L,G)
Meijän Poikien Sienikasviskrepit, kesäkasviksia,
sitrusmajoneesia
Mustikkarahkapulla (VL)

Perjantai

Kana-papuburrito, Quacamolevaahtoa & talon salsaa (L,G)
Kasvispitsaa ja tuoretomaatti-rucolasalaattia (L)
Marja-vanilja kerroskiisseli (VL,G)

Viikko 28

VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VE = Vegaaninen, M = Maidoton

Maanantai

Meijän Poikien Jättilihapullat Pippurikermassa ja Paahdettua Perunaa (L)
Falafelpyörykät ja Tzatzikia (L,G)
Marianne Mousse (L)

Tiistai

Naapurin kanan paistileike, Pinaatti-jugurttikastike
Timjamiriisiä (L,G)
Meijän Poikien mexicolaiset kasvisburritot (L)
Marjakiisseli (M,G)

Keskiviikko

Paistettua Lohta, Kauden Perunaa tillivoisulalla,
Piparjuurikastiketta (L,G)
Seesamleivitettyä tofua ja Kasvispaistopsta (L,G)
Raparperipiiras ja kanelikermaa (VL)

Torstai

Wienerleike ja perunamuussia (VL)
Talon Kasvispihvejä, Raita-kastiketta (L,G)
Mehujää (M,G)

Perjantai

Meijän Poikien Lasagne (L)
Mifulla täytettyä Kesäkurpitsaa (M,G)
Suklaavaahto (VL)