fbpx

Kansallismuseo

Museoravintola Kansallismuseo

INFOA RAVINTOLASTA

Kansallismuseo ja Museoravintola suljettu 30.11. – 31.3.2021.

Ravintolassamme huomioidaan viranomaisten rajoitteet sekä korotettu hygieniataso. Huolehdimme ettei tiloihimme muodostu ruuhkaa. Pyrimme muutenkin toimimaan mahdollisimman joustavasti rajoitusten ehdoilla ja palvelemaan asiakkaamme parhaalla mahdollisella tavalla kuten ennenkin.

Aukioloajat:
ti-pe klo 11-17
la-su klo 12-17

Tervetuloa!

Lounas

Lounas on tarjolla ti-pe klo 11-14

Museoravintolan lounaat ovat suurella sydämellä valmistettua tuoretta suomalaista ruokaa. Ravintolassa huomioidaan viranomaisten antamat ohjeet ja kiinnitetään erityistä huomiota hygieniatasoon. Tarjolla myös sopivia vaihtoehtoja kasvisruokailijoille.

Buffetlounaan hinta 12,50€
sisältäen:
*päivän keiton, runsaan salaattipöydän, 2 lämmintä ruokaa, leivän sekä kahvin/teen + pientä makeaa

Lauantaisin tarjolla keitto- ja salaattilounas 10,50 €

Kokous- ja juhlatarjoilut

Huomio! Tällä hetkellä järjestämme kokous- ja juhlatarjoiluja kokoontumis- ja muut ravintolatoimintaa säätelevät rajoitukset huomioiden. Ota rohkeasti yhteyttä, räätälöimme sinun tilaisuuteesi sopivan tarjoilukokonaisuuden!

Järjestä kokous tai juhla Kansallismuseon upeissa puitteissa, me hoidamme tarjoilut! Upeassa miljöössä on tilat jopa 600 hengen tilaisuuksiin, myös iltaisin. Museon hyvin varusteltu auditorio tarjoaa tilat jopa kahdellesadalle kokous- tai seminaarivieraalle. Iltaisin, museon aukioloaikojen ulkopuolella, voi järjestää cocktailtilaisuuksia tai illallisia vaikkapa museon upeassa, Akseli Gallen-Kallelan Kalevala-aiheisilla kattofreskoilla koristellussa keskihallissa.

Autamme mielellämme teitä räätälöimään tilaisuutenne.

YHTEYSTIEDOT

Mannerheimintie 34
00100 Helsinki

museoravintolat@kanresta.fi
040 1597 679

Lounaslista

Valitse viikko

Tällä hetkellä emme tarjoa lounasta.