Ravintola Töölö

INFOA RAVINTOLASTA

Tuttuun Aalto-yliopisto Töölön rakennukseen avautui  uusi tyylikkään rento ruokaravintola, Ravintola Töölö. Muinoin Kauppakorkean opiskelijaravintola Raflana tunnettu sali palvelee nykyisin niin perheillallisia, liike-elämän kohtaamisia kuin nopeita after workeja. 

Ravintolan ruokalistalta löytyy vahvasti sesongit. Sen antimia ovat muun muassa lohi ja itse tehdyt pienet perunaletut sekä överit ritarit. Klassikkoannoksen titteliä tavoittelee kokonaisena halstrattu siika. Viinilista tukee paikan vahvaa tarinaa; siinä yhdistyvät laatu ja asiakasystävällinen hinnoittelu.

Baeckmanin ja Harmian suunnittelemassa ikonisessa rakennuksessa sijaitseva Ravintola Töölö koostuu ruokaravintolasta, juhlasalista ja auditoriosta. Kanrestan operoima tapahtumaravintola tuo keskelle Töölöä uudenlaisen yhdistelmän korkealaatuista keittiötä, uniikkeja juhla- ja seminaaritiloja sekä puutarhatilaisuuksia. Ravintolan kymmenen hengen kabinetissa illallistetaan pyöreän pöydän ääressä tyylikkäästi.

Ravintola Töölön täysi kapasiteetti on juhlasalissa tuoliriveillä 550 ja illalliskattauksessa 400, auditoriossa 450, ravintolassa 120 ja kabinetissa kymmenen asiakasta.­­­­ Tilat tarjoavat näin ollen isot ja turvalliset puitteet turvavälein järjestettäville tapahtumille.

Lue lisää: www.ravintola-toolo.fi

YHTEYSTIEDOT

Runeberginkatu 14-16
00100 Helsinki

ravintolatoolo@kanresta.fi
050 447 4550