Töihin Kanrestaan

Kanrestan tapa toimia kumpuaa arvoista:
ihmisten arvostamisesta, asiakaslähtöisyydestä, vastuullisuudesta, osaamisesta ja aloitteellisuudesta. Innovatiivisuus ja asiakaslähtöisyys konkretisoituvat meillä tinkimättömänä palveluna ja hyvänä ruokana.

Tule osaksi ravintoala-alan huippuammattilaisten tiimiä. Täältä löydät Kanrestan avoimet työpaikat ja voit jättää myös avoimen hakemuksen.

KANRESTA TYÖNANTAJANA

Yhteiskuntavastuullinen roolimme kannustaa arjen työssä. Kanresta on kokonaan Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n omistama tytäryhtiö. 

Yhdistys jakaa ravintolapalvelujen tuottoja vuosittain jäsenjärjestöilleen: Lastentautien tutkimussäätiölle, Suomen Mielenterveysseura ry:lle, Suomen Sydänliitto ry:lle sekä Vanhustyön keskusliitto ry:lle.

Meillä työlläsi on merkitystä, niin asiakkaille kuin yhteiskunnallekin. Tutustu työpaikkoihin tai jätä meille avoin hakemus. 

Avoimet työpaikat

Niina Kilpeläinen – Markkinointi- ja viestintäassistentti

Parasta työssäni on, kun pääsen toteuttamaan itseäni markkinointimateriaalien parissa ja kehittämään taitojani aktiivisesti vaihtelevissa työtehtävissäni. Olen ollut kanrestalainen vuodesta 2011.