Restaurant ROIMA

Restaurant info

The renewed lunch restaurant ROIMA is located in the Loiste building in the Business Park Plaza in Aviapolis, Vantaa.

LIVELY. RELAXED. NUTRITIOUS.

ROIMA offers a selection of three hot dishes every day: home-style lunch, taste of the world, vegetarian and soup. The lunch includes a salad table, a selection of breads, lunch beverage and coffee/tea. In addition, the selection includes alternating á la carte dishes, with the ROIMA Burger as standard.

Coffee and lunch by order

You can order coffee and business lunches delivered directly to the meeting room. And don’t forget that we also offer high class catering service for parties and banquets.

Our opening hours:
Mon – Thu 10:30 – 13:30

Lunch 12,70 €
Soup lunch 9,90 €
ROIMA Burger 16,90 €

Contact info

Äyritie 20
01540 Vantaa

roima@kanresta.fi
+358 (0)46 600 8760

Lunch Menu

Choose week

Week 38

VL = Low lactose, L = Lactose free, G = Gluten free, VE = Vegan, M = Milk free

More information

Tarjoilemme lounasta arkisin klo 10.30-13.30

Lisätietoja ruokien allergeeneista saa henkilökunnalta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Monday

Rapeaa turskaa (M) ja Rhode Island-majoneesia (L,G,VS)

Broileri-aurajuustokiusausta (L,G,Suomi)

Kasvischiliä soijarouheesta (VE,G)

Mausteista linssikeittoa (L,G)

Tuesday

Toiveruoka: Kantarellitäytteisiä pannupihvejä (L,nauta,Suomi), perunamuusia (L,G)

Haudutettua puna-ahventa ja katkarapukastiketta (L,G)

Uunihalloumijuustopastaa (L,VS)

Toiveruoka: Bataattikeittoa (VE,G)

Wednesday

Maalaiskanaa inkivääri-currykastikkeessa ja jasminriisiä (L,G,VS,Suomi)

Puruveden paistettuja muikkuja ja tartarkastiketta (L)  

Toiveruoka: Roiman pinaattipannukakkua ja puolukkaa (L)

Kookos-paprikakeittoa (L,G)

Thursday

Vuolukermanaudanlihapataa  (L,G,Suomi)

Toiveruoka: Pizza Opera Special (L)

Paistettua riisiä, vegenugetteja ja marinoitua tomaattia  (VE,G,VS)

Kana-nuudelikeittoa (M,G,Suomi)

Friday

Toiveruoka: Porsaanleike (M), suppilovahverokastike (L,G) ja koururanskalaisia (VE,G)

Seitiä ja kapris-tillikastiketta (L, G) 

Gratinoituja kasviksia ja tofua (VE,G)

Porkkana-briekeittoa (L,G)

Week 39

VL = Low lactose, L = Lactose free, G = Gluten free, VE = Vegan, M = Milk free

More information

Tarjoilemme lounasta arkisin klo 10.30-13.30

Lisätietoja ruokien allergeeneista saa henkilökunnalta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin

L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton, VE=vegaaninen, VS=sis. valkosipulia

Monday

Toiveruoka: Paahdettuja kananpojan paistikkaita ja tuoretta pico de galloa (L,G,Suomi)

Chorizopyöryköitä italialaisessa arrabbiata-kastikkeessa (L,G)

Cannelloni con spinaci – Gratinoituja pinaattitäytteisiä cannelloneja (L)

Toiveruoka: Kalakeittoa (L,G)

Tuesday

Savustettua possunniskaa ja kermaista pippurikastiketta (L,G,Suomi)

Ruisjauholeivitettyjä silakkapihvejä ja kermaviilikastiketta (L,G)

Fenkolirisottoa sitruunalla höystettynä, quornia ja kirsikkatomaattia (L,G)

Aurajuustokeittoa (L,G)

Wednesday

Toiveruoka: Sipulipihvejä ja perunamuusia (L)

Farfalle con salmone et gamberi – Lohi-katkarapupastaa (L)

Marokkolaistyylistä härkäpaputaginea ja basmatiriisiä (VE,G)

Toiveruoka: Borssikeittoa (M,G) ja smetanaa (L,G)

Thursday

Toiveruoka: Paneroituja kanansiipiä ja valkosipuli-chilimajoneesia (L,G,Suomi)

Kaalilaatikkoa jauhelihalla ja puolukoilla (L,Suomi)

Paahdettua nyhtökauraa ja ratatouillea (L,G)

Parsakaalikeittoa (L,G)

Friday

Toiveruoka: Hampurilaisbuffet liha-ja kasvispihvivaihtoehdolla (L,Suomi)

Koururanskalaisia ja asiaankuuluvia tilpehöörejä

Mac&Cheese

Sipulikeittoa ja juustoraastetta (L,G)