AVOIN TYÖPAIKKA

Tutustu työpaikkaan ja täytä hakemus!

Kokoustarjoilija / Ravintola Töölö

Aalto-yliopisto Töölön rakennukseen helmikuussa 2021 avautuneen Ravintola Töölön kokonaisuus koostuu ruokaravintolasta, juhlasalista ja auditoriosta tuoden keskelle Töölöä uudenlaisen yhdistelmän korkealaatuista keittiötä, uniikkeja juhla- ja seminaaritiloja sekä puutarhatilaisuuksia. Ruokatuotteen suunnittelussa luotetaan suomalaisiin raaka-aineisiin, rehelliseen ja tunnistettavaan ruokaan sekä klassikoihin uudella otteella, sesongit huomioiden.

Etsimme joukkoomme tarjoilijaa kokouspalveluihin

Aalto-yliopisto Töölön upeassa rakennuksessa toimii à la carte-ravintolan ja tapahtumatilojen lisäksi myös tilausravintola sopimuskumppanimme Aalto University Executive Educationin tiloissa.

Etsimme joukkoomme tarjoilijaa osaksi tilausravintolan monipuolisia tehtäviä.

Työsi pitää sisällään laajasti kokoustarjoiluita aamiais- ja lounasbuffetista iltatilaisuuksiin sekä muita ravintolatyöhön kuuluvia töitä, kuten astiahuoltoa.

Työvuoroissa toimitaan osittain yksin, joten taidat itsenäisen työskentelyn ja puhut sujuvasti sekä suomea että englantia. Osaat myös hahmottaa ajankäytön työvuoron aikana, jotta kokoustarjoilut ovat toimitettu asiakkaalle oikeaan aikaan. Lisäksi toivomme hakijalta valmiuksia ja innokkuutta á la carte- tarjoiluun ja banketteihin, sillä mahdollisia työvuoroja voi olla myös Ravintola Töölön muissa tilaisuuksissa.

Työssä viihtyäksesi omaathan iloisen palveluasenteen ja hyvän paineensietokyvyn nopeastikin muuttuvissa tilanteissa ja halun oppia ja kehittyä työssäsi.

Kanrestan työntekijänä saat kattavat työsuhde-edut käyttöösi, kuten vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, edut ravintoloissamme, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen (112,5h/3vkoa). Työaika on pääsääntöisesti maanantaista lauantaihin klo 6–23 välillä. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Timo Lepistö

timo.lepisto@kanresta.fi

040 058 4544

Hae tehtävään alla olevasta linkistä!