Olemme Suomen johtava kulttuuri- ja tapahtumatalojen ravintoloitsija.

Toimintamme

Suunnittelemme jokaisen ravintolamme puhtaalta pöydältä asiakaslähtöisesti.

Tuomme mukanamme kilpailukykyiset prosessit ja räätälöimme yksilöllisen, asiakaskokemusta ja liiketoimintaa kehittävän konseptin.

Vastuullisuus kulkee läpi toimintamme.

Meille vastuullisuus tarkoittaa ympäristöystävällisyyttä, henkilökunnan hyvinvoinnin varmistamista ja yhteiskunnallista tehtäväämme. Meidän on tehtävä työmme erinomaisesti, jotta voimme tehdä hyvää: siksi myös liiketoiminnan kannattavuus on meille tärkeää.

Hyvinvoiva ihminen harvoin joutuu pohtimaan,
mitä kaikkea sydän ja mieli
elämän mittaisella matkallaan kohtaakaan.
Millaisia kupruja ihmisen kasvaminen
 lapsuudesta vanhuudenpäiviin tuo mukanaan.

Me työllämme ja tuellamme edistämme hyvinvointia ja  vahvistamme rakenteita, jotka luovat paremman pohjan
erilaisille elämäntilanteille.

Työmme tuomilla varoilla tuetaan tutkimusta,
koulutusta, tiedonvälittämistä,
vaikuttamis- ja kehittämistyötä,
jotta meillä on tulevaisuudessa
maailman tervein kansa ja
onnellisimmat ihmiset.

Jäsenjärjestöt

MIELI Suomen Mielenterveys ry

Mielenterveystaitoja on hyödyllistä ja palkitsevaa kehittää. Mielenterveyden sivuilta tietoa ja harjoituksia sekä tukea elämän eri tilanteisiin.

Suomen
Sydänliitto

Suomen Sydänliitto on ihmisten voimavaroja vahvistava, sydänterveyttä edistävä ja sairastuneita tukeva, elinvoimainen järjestöyhteisö.

Vanhustyön keskusliitto

Vanhustyön keskusliitto on maan laajin valtakunnallinen vanhustyön järjestö.
Tutustu Vanhustyön keskusliiton toimintaan liiton sivuilla.

Lastentautien tutkimussäätiö

Kaikki lapset eivät synny terveinä, eikä kaikkia voida parantaa, mutta kaikkia voidaan auttaa. Tutustu säätiön toimintaan heidän sivuillaan.
Konseptimme: sinun konseptisi

Jokaisella ravintolalla on oma luonteensa. Taustaprosessimme mahdollistavat, että voimme keskittyä oikean konseptin luomiseen ja kehittämiseen. 

Käytämme konseptisuunnittelussa palvelumuotoilun työkaluja ja dataa siten, että ravintolamme tarjoavat aina huippuelämyksiä.

Investoimme liiketoimintaan

Elämys on aina kohtaamisten summa. Siksi haluamme kehittää liiketoimintaamme ja asiakaskokemusta jatkuvasti. Se edellyttää jatkuvaa vuoropuhelua ja avoimuutta. Meitä on helppo lähestyä ja mukaudumme jouhevasti uusiin tilanteisiin. Silloinkin, kun tarvitaan kokonaan toisin tekemistä ja ripeää reagointia.

Sitoudumme kehitystyöhön, joita ravintolaliiketoiminnan menestys vaatii. Niin miljöössä, ruoka- ja juomatuotteessa, palvelumallissa, johtamisessa, kuin markkinoinnissa ja myynnissäkin. Teknologiaa unohtamatta.

Numeroita
1 milj.
kanresta Liikevaihto 2018
1 milj.
konserni liikevaihto 2018
1 milj.
kansanterveystyöhön 2018

johtoryhmä

Maria Koivula

Toimitusjohtaja

Juha Rantala

Talousjohtaja

Anna-Kaisa Rantamäki

Liiketoimintajohtaja

Elina Hill

Liiketoimintajohtaja

Helena Hulkko

Viestintä- ja varainhankintajohtaja

Toni Niemi

Kehitysjohtaja

HALLINTO

Sirpa Tuunanen

Henkilöstö- ja työsuojelupäällikkö

Niina Kilpeläinen

Markkinointikoordinaattori

Anne-Mari Heikkilä

Laskentapäällikkö