Olemme Suomen johtava kulttuuri- ja tapahtumatalojen ravintoloitsija.

Toimintamme

Suunnittelemme jokaisen ravintolamme puhtaalta pöydältä asiakaslähtöisesti.

Tuomme mukanamme kilpailukykyiset prosessit ja räätälöimme yksilöllisen, asiakaskokemusta ja liiketoimintaa kehittävän konseptin.

Vastuullisuus kulkee läpi toimintamme.

Meille vastuullisuus tarkoittaa ympäristöystävällisyyttä, henkilökunnan hyvinvoinnin varmistamista ja yhteiskunnallista tehtäväämme. Meidän on tehtävä työmme erinomaisesti, jotta voimme tehdä hyvää: siksi myös liiketoiminnan kannattavuus on meille tärkeää.

VASTUULLISUUS

Kanresta tukee kansanterveyttä

Kanresta jakaa osinkonsa omistajansa Suomen Kansaterveysyhdistyksen Suomen Terveydelle -keräykseen. Kanrestan asiakkaana autat perheitä selviämään lasten syövästä, diabeteksesta tai pienempien keskosten kanssa. Olet estämässä nuorten itsemurhia, masennusta ja syrjäytymistä. Olet ennaltaehkäisemässä kohtalokkaita sydäninfarkteja. Olet auttamassa muistisairaita ja vähentämässä ikäihmisten turvattomuutta. Vahvistat kotien hauraimpia hetkiä ja rakennat vuosi vuodelta terveempää Suomea.

Olemme Yhteiskunnallinen Yritys

Kanrestalla on ollut Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus jo pitkään osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen.

Ympäristövastuu

Ympäristövastuu on intohimomme.

Ympäristövastuu

Ympäristövastuu on intohimomme. Tunnemme oman ympäristövaikutuksemme ja otamme huomioon sen kaikissa toiminnoissamme. Tavoitteenamme vähentää ympäristön kuormitusta lisäämällä luomutuotteiden käyttöä järjestelmällisesti ja olla edelläkävijä kestävän kehityksen valinnoissa. Hankintastrategiamme tavoitteena on hankkia vastuullisesti ja tehokkaasti. Käytämme maksimaalisesti pientila- ja lähituottajien raaka-aineita edistääksemme alueellista ruokatuotantoa ja hyvinvointia. Kanresta kuuluu Portaat Luomuun -jäjrestelmään, on Pro Luomun jäsen ja käyttää Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää.

Henkilöstövastuu

Olemme vastuulinen työnantaja.

Henkilöstövastuu

Sosiaalinen vastuu on perusarvomme. Olemme vastuullinen työnantaja ja noudatamme toiminnassamme aina viranomaissäädöksiä, lakeja ja asetuksia. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista.

Taloudellinen vastuu

Taloudellinen vastuu on perusarvomme.

Taloudellinen vastuu

Taloudellinen vastuu on perustamme. Olemme kannattavalla ja vakaalla pohjalla toimiva konserni ja huolehdimme jatkuvasti kilpailukyvystämme. Taloudellinen vastuu tarkoittaa meille henkilöstömme, asiakkaidemme, sidosryhmiemme sekä jäsenjärjestöjemme taloudellisen hyvinvoinnin turvaamista. Avainihmistemme rooli on turvata kannattava toiminta pitkäjänteisesti.
Konseptimme: sinun konseptisi

Jokaisella ravintolalla on oma luonteensa. Taustaprosessimme mahdollistavat, että voimme keskittyä oikean konseptin luomiseen ja kehittämiseen. 

Käytämme konseptisuunnittelussa palvelumuotoilun työkaluja ja dataa siten, että ravintolamme tarjoavat aina huippuelämyksiä.

Investoimme liiketoimintaan

Elämys on aina kohtaamisten summa. Siksi haluamme kehittää liiketoimintaamme ja asiakaskokemusta jatkuvasti. Se edellyttää jatkuvaa vuoropuhelua ja avoimuutta. Meitä on helppo lähestyä ja mukaudumme jouhevasti uusiin tilanteisiin. Silloinkin, kun tarvitaan kokonaan toisin tekemistä ja ripeää reagointia.

Sitoudumme kehitystyöhön, joita ravintolaliiketoiminnan menestys vaatii. Niin miljöössä, ruoka- ja juomatuotteessa, palvelumallissa, johtamisessa, kuin markkinoinnissa ja myynnissäkin. Teknologiaa unohtamatta.

Numeroita
1 milj.
kanresta Liikevaihto 2019
1 milj.
konserni liikevaihto 2019
1 milj.
kansanterveystyöhön 2019

johtoryhmä

Maria Koivula

Toimitusjohtaja

Juha Rantala

Talousjohtaja

Anna-Kaisa Rantamäki

Liiketoimintajohtaja

Elina Hill

Liiketoimintajohtaja

Toni Niemi

Kehitysjohtaja

HALLINTO

Sirpa Tuunanen

Henkilöstö- ja työsuojelupäällikkö

Niina Kilpeläinen

Markkinointikoordinaattori

Anne-Mari Heikkilä

Laskentapäällikkö