YRITYS

Ravintolakokemus. Yksilöllisesti. Laadukkaasti. Vastuullisesti.

RAVINTOLAMME

Liiketoimintamme koostuu 33:sta yksilöllisestä ravintolasta 8:lla eri paikkakunnalla Suomessa.

Löydät kaikki ravintolamme täältä.

Numeroita
1 milj.
kanresta Liikevaihto 2019
1 milj.
konserni liikevaihto 2019
1 milj.
kansanterveystyöhön 2019

VASTUULLISUUS

Kanresta tukee kansanterveyttä

Kanresta jakaa osinkonsa omistajansa Suomen Kansanterveysyhdistyksen Suomen Terveydelle -keräykseen. Kanrestan asiakkaana autat perheitä selviämään lasten syövästä, diabeteksesta tai pienempien keskosten kanssa. Olet estämässä nuorten itsemurhia, masennusta ja syrjäytymistä. Olet ennaltaehkäisemässä kohtalokkaita sydäninfarkteja. Olet auttamassa muistisairaita ja vähentämässä ikäihmisten turvattomuutta. Vahvistat kotien hauraimpia hetkiä ja rakennat vuosi vuodelta terveempää Suomea.

Olemme Yhteiskunnallinen Yritys

Kanrestalla on ollut Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus jo pitkään osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen.

Ympäristövastuu

Ympäristövastuu on intohimomme.

Ympäristövastuu

Ympäristövastuu on intohimomme. Tavoitteenamme on vähentää ympäristön kuormitusta lisäämällä luomutuotteiden käyttöä järjestelmällisesti ja kestävän kehityksen valinnoilla. Hankintastrategiamme tavoitteena on hankkia mahdollisimman vastuullisesti ja tehokkaasti. Käytämme pientila- ja lähituottajien raaka-aineita edistääksemme alueellista ruokatuotantoa ja hyvinvointia. Kanresta kuuluu Portaat Luomuun -järjestelmään, on Pro Luomun jäsen ja käyttää Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää.

Henkilöstövastuu

Olemme vastuulinen työnantaja.

Henkilöstövastuu

Sosiaalinen vastuu on perusarvomme. Olemme vastuullinen työnantaja ja noudatamme toiminnassamme aina viranomaissäädöksiä, lakeja ja asetuksia. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista.

Taloudellinen vastuu

Taloudellinen vastuu on perusarvomme.

Taloudellinen vastuu

Taloudellinen vastuu on perustamme. Olemme kannattavalla ja vakaalla pohjalla toimiva konserni ja huolehdimme jatkuvasti kilpailukyvystämme. Taloudellinen vastuu tarkoittaa meille henkilöstömme, asiakkaidemme, sidosryhmiemme sekä jäsenjärjestöjemme taloudellisen hyvinvoinnin turvaamista. Avainihmistemme rooli on turvata kannattava toiminta pitkäjänteisesti.

johtoryhmä

Juha Rantala

Toimitusjohtaja

Anna-Kaisa Rantamäki

Liiketoimintajohtaja

Elina Hill

Liiketoimintajohtaja

HALLINTO

Anne-Mari Heikkilä

Laskentapäällikkö

Niina Kilpeläinen

Markkinointikoordinaattori