Kanresta jatkaa Verkatehtaan ravintoloitsijana

Kanresta ja Verkatehdas ovat sopineet yhteistyöstä jatkosopimuksen ja Kanresta jatkaa Verkatehtaan ravintolapalveluiden tuottajana.

Kanresta on toiminut Verkatehtaan ravintoloitsijana aina sen alkuajoista lähtien vuodesta 2007. Kanresta tuottaa kaikki Verkatehtaan kokous- ja tapahtumatarjoilut sekä konserttien ja tapahtumien väliaikatarjoilut. Palveluihin kuuluvat myös Verkatehtaalla kaikille avoinna oleva lounasravintola ja Hämeenlinnan teatterin ravintolapalvelut. 

Verkatehtaan ravintolatoimenjohtaja Anne Nyberg tiimeineen on parin viime vuoden aikana aktiivisesti kehittänyt palveluita ja tuotteita yhdessä Verkatehtaan kanssa ja aktiivinen työ on näkynyt esimerkiksi voimakkaasti kasvaneessa lounasasiakkaiden määrässä. Verkatehtaan keittiöstä ja ruokatuotteesta vastaava Mikko Taskinen puolestaan on oman tiiminsä kanssa kehittänyt aktiivisesti tarjolla olevia ruokatuotteita. Verkatehtaan ruokafilosofian peruspilareita ovat pientuottajien monipuolinen anti, ekologiset ja laadukkaat raaka-aineet sekä itse tekemisen ilo. Mikko vastaa Verkatehtaan lisäksi myös kokonaisuudessaan Kanrestan hankinnoista. 

Kuvat: Verkatehdas, Eveliina Koski. 

Yhtenä esimerkkinä Kanrestan aktiivisestä kehitystyöstä on Hämeenlinnan teatterin väliaikamyyntiin kehitetty myyntitiski, jonka on suunnitellut ja piirtänyt Kanrestan oma työntekijä Moonika Virta. Moonika on ehdokkaana tänä vuonna ravintola-alan PRO-gaalan finaalissa sarjassa ravintolan asiakaspalvelija. 

”Verkatehdas on meille tärkeä asiakas ja olemme erittäin iloisia, että saamme jatkaa yhteistä matkaamme. Olemme panostaneet Verkatehtaan palveluiden kehittämiseen ja Anne ja Mikko tiimeineen ovat tehneet upeaa työtä siellä”, kommentoi Kanrestan toimitusjohtaja Juha Rantala sopimusta.

Myös Verkatehtaan toimitusjohtaja Janne Auvinen on erittäin tyytyväinen pitkään yhteistyöhön Kanrestan kanssa.

”Olen todella iloinen, että Kanresta jatkaa meidän kanssamme tiiviistä yhteistyötä Verkatehtaan ja sen palveluiden kehittämisessä. On ilo tehdä yhdessä, kun aina voi luottaa, että maali on yhteinen. Ja Kanrestan rooli yhteiskunnallisena yrityksenä sopii erityisen hyvin Verkatehtaan arvoihin ”, kertoo Auvinen.

Hämeenlinnan Verkatehtaan julkisivu