Kansallismuseon Puutarhaterassi avautuu jälleen toukokuussa

Yksi Helsingin keskustan harvoista pihapuistossa sijaitsevista terasseista aukeaa 21.05.2021 Kansallismuseon Kesäpihalla. Terassi on avoinna keskiviikosta lauantaihin säävarauksella.

Viime kesänä ihastuttanut omenapuiden katveessa toiminut Puutarhaterassi toi hyviä kokemuksia terassilla asioineille. Suojaisa keidas kaupungin keskellä houkutteli asiakkaita ja tänä kesänä toimintaa laajennetaan.

Tällä kertaa myyntipisteenä toimii kaunis kahvilakontti ja asiakaspaikkojen määrää lisätään. Terassialue sisältää katetun paviljongin sekä nurmikkoaluetta keskellä Kansallismuseon puutarhaa.

Kanrestan operoima Puutarhaterassi tarjoaa laadukkaita juomia aina kesäisestä roséviinistä proseccoon ja erikoisoluisiin. Lisäksi viime kesästä poiketen kahvilakontista saa terassilla nautittavaksi suolaisia ja makeita herkkuja täytetyistä leivistä pulliin jäätelöä ja kahvia unohtamatta.

Tavoite on tarjota erilainen, salaisen puutarhan omainen hetki vastapainona katujen vilinälle. Terassi on avoinna alkusyksyyn asti säiden ja kysynnän mukaan. Paviljonki mahdollistaa myös ainutlaatuiset puitteet erilaisille perhejuhlille, kuten syntymäpäiville tai valmistujaisille. Myös erilaiset rennot yritystilaisuudet onnistuvat.

Kansallismuseon Kesäpiha on vehreä ja suojaisa pihapuisto aivan kaupungin keskustassa osoitteessa Mannerheimintie 34. Lisätietoa ravintolapalveluista Kansallismuseolla löydät osoitteesta www.kansallismuseo.fi/fi/kansallismuseo/museoravintola