Finlandia-talolla järjestettävässä Kokit & Farmarit -tilaisuudessa illallisyleisö saa ihailla ruokien valmistusta lavalla sekä nauttia ainutlaatuisesta ja herkullisesta neljän ruokalajin menusta. Finlandia-ravintola luottaa luomuun, lähituottajiin ja pientilallisiin ja tämä ilta on oodi käsityölle.
Tämä ilta sopii erityisen hyvin asiakastilaisuudeksi, johtoryhmän illalliseksi tai tiimin palkitsemiseen. Illallinen järjestetään 26.9. klo 18.30 Finlandia-talolla.
Illallispaketin hinta on 89 € ja se sisältää neljä taidokkaasti suunniteltua ja tehtyä ruokalajia.
Finlandia-talon keittiöpäällikkö Timo Lepistö kertoo idean synnystä: ”Halusin tuoda esiin ajatusta siitä, että ravintolassa syöty annos ei ole pelkästään meidän kokkien aikaan saama elämys, vaan sen valmistaminen on alkanut jo pitkän aikaa ennen kuin raaka-aineet saapuvat keittiöön.”
Illallisen valmistamiseen valitut suomalaiset huippukokit ovat valinneet jokainen oman pientilallisensa, jonka kanssa he valitsevat raaka-aineet. Tilalliset esitellään illallisen aikana lavalla, ruoka-alan asiantuntija Vappu Pimiä haastattelee sekä kokkeja että farmareita, sillä välin kun he valmistavat jokainen oman ruokalajinsa. Asiakkaalle tehdään todella läpinäkyväksi, mistä hänen ateriansa koostuu. Illallisen päätteeksi on vielä Meet&Greet-tilaisuus, missä illallisvieraiden on mahdollista jututtaa kokkeja ja farmareita. Ilta on kokonaisuudessaan kunnianosoitus suomalaiselle ruoalle ja pientuottajille.
Illallisen kokkeina ja farmareina toimivat kotimaisen ruoan lähettiläät:
Timo Lepistö ja Hauhalan Hanhifarmi Eero Vottonen ja Mäntymäen luomutila Jouni Toivanen ja Saloniemen juustola
Markus Hurskainen ja Malmgårdin kartano
Kokit & Farmarit järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna. Katso tilaisuudesta kuvattu video tästä linkistä: https://youtu.be/2ZOr-_mYRe0
Varaa lippusi ajoissa ja tule nauttimaan! Liput myynnissä https://www.lippu.fi/kokitjafarmarit
Kokit & Farmarit menu
ENSIMMÄINEN RUOKALAJI
Timo Lepistö & Hauhalan Hanhifarmi
Mausteista hanhiterriiniä ja –prosciuttoa sekä karviaismustardoa
TOINEN RUOKALAJI
Eero Vottonen & Mäntymäen luomutila
Herkkutatti-luomukananmunavanukas, metsäsieniä ja kuusella maustettua sienilientä
KOLMAS RUOKALAJI
Jouni Toivanen ja Saloniemen juustola Vuohta, kurtturuusua ja punajuurta ”Washoku”
JÄLKIRUOKA
Markus Hurskainen ja Malmgårdin kartano ”Once upon a time in Malmgård”
Lakritsaleipää Luomu Emmeristä, Porter-karamellia, omena-fenkolisorbet ja rapeaa kauraa
Juomat tilataan pöytäseurueelle paikan päällä. Saatavilla myös illalliseen sopiva viinipaketti.
Linkki tapahtuman sivulle: https://www.finlandiatalo.fi/kokitjafarmarit