Lähes kaikki ravintolamme auki

Kanresta on avannut lisää ravintoloita elokuussa koronarajoitusten päivittyessä. Kulttuurin, liikunnan ja liike-elämän sydämessä toimivat ravintolat noudattavat tarkasti hygieniaohjeistuksia ja tekevät kaikkensa turvallisen asiakaskokemuksen eteen.

Kanrestan 30 ravintolasta auki ovat nyt 18, joiden joukossa tuorein tulokas on Vantaan Plaza Business Parkin Sø̞ster. Kanresta rakentaa kovalla vauhdilla talvella avattavaa juhlasalin, auditorion ja ruokaravintolan tarjoavaa Ravintola Töölöä sekä Helsingin Kaivopihalle avattavaa liike-elämän kabinettipainotteista kohtaamispaikkaa Helsingeriä.

Avoinna ovat nyt: Heurekan Tiederavintola, Ravintola K1, Ravintola Båx, Museoravintola Hämeen linna ja Kansallismuseo, Verkatehtaan ravintola, Pajulahden liikuntakeskuksen ravintola, Ravintola Fame Triplan Musiikkimuseossa, Kuopion ja Tampere-Pirkkalan lentoasemien ravintolat, Kuopion kaupunginteatterin ravintola Ofelia, Oulun Teatterin ja Tiedekeskus Tietomaan ravintolat sekä kaupunginkirjaston ja -sairaalan kahvilat, Uuden lastensairaalan kahvila sekä Ravintola ROIMA. Tänään13.8. Kuopion Musiikkikeskuksen ravintola Oodi aloittaa tarjoilemaan lounasta ja maanantaina 17.8. ovensa avaavat Ravintola Helsingin Suomalainen Klubi ja Espoon kulttuurikeskuksen ravintola Nuotti. Lähes 10 ravintolaa odottaa tapahtumien ja kulttuurin virkoamisen myötä avaamista syksyllä.

Koronapandemia jättää jälkensä ravintola-alan toimijoiden tulokseen pitkäksi aikaa. Yhteiskunnallinen yritys Kanresta ei koronakriisin vuoksi pysty tänä vuonna jakamaan osinkojaan omistajansa Suomen Kansanterveysyhdistyksen kautta lastentautien tutkimuksen, mielenterveyden, sydäntautien ennaltaehkäisyn ja ikäihmisten hyvän elämän hyväksi.