Kanrestan PRO-finalistit 2024

Suomen parhaimmat hotelli- ja ravintola-alan ammattilaiset palkitaan PRO-gaalassa Helsingissä Oopperatalossa tammikuussa 2024. PRO-palkinto on arvostettu tunnustus intohimolla tehdystä kovasta työstä, rautaisesta ammattitaidosta ja ansiokkaista saavutuksista.

Kanrestan huikeasta ammattilaisten joukosta tänä vuonna kolme upeaa tekijää on edennyt PRO-gaala finaaliin omissa sarjoissaan. Tutustu finalisteihimme ja anna tukesi heille!

Kuva: Avecmedia

Tarja Glans-Tevilin, kahvilatyöntekijä

Sarja: Kahvilan työntekijä 2024

Työpaikka: Cafe Kaneli, Helsinki

Parturikampaajan uraltaan osaksi sairaalakahvion huipputiimiä hypännyt Tarja on kirkkaasti tulevaisuuteen katsova empaattinen tiimipelaaja. Hän on vastuunkantaja, joka huolehtii mm. uusien työntekijöiden kouluttamisesta ja haaveilee esihenkilötehtävistä. Tarja painottaa työpaikan hyvän hengen merkitystä, joka auttaa jaksamaan päivästä toiseen.

”Olen sitoutunut, luotettava ja ahkera puurtaja. Haluan toimia esimerkkinä niin nuorille kuin vanhemmillekin alanvaihtajille, että kaikki on mahdollista. Haluan jatkuvasti kehittyä ja kasvaa ammattilaisena. Aina oppii uutta, kun on utelias ja avoin, jolloin vastaan voi tulla huikeita mahdollisuuksia, kuten PRO-ehdokkuus.”

Anna tukesi Tarjalle PRO-palkintojen sivuilla

Kuva: Avecmedia

Moonika Virta, Apulaisravintolapäällikkö

Sarja: Ravintolan asiakaspalvelija 2024

Työpaikka: Ravintola Verkatehdas, Hämeen linna, Hämeenlinnan teatteri, Hämeenlinna

Moonika on ravintoloiden saliesihenkilö, jolle on tärkeää huomata asiakkaiden tarpeet, onnistua suositteluissa ja huolehtia asiakkaan tyytyväisyydestä. Hyvä asiakaskokemus syntyy, kun kaikki on toimivaa, sujuvaa ja helppoa sekä asiakkaalle että henkilökunnalle. Moonika on myös erinomainen positiivisen työilmapiirin ylläpitäjä.

”Olen ylpeä ja omistautunut ravintola-alan moniosaaja iloisella ja räiskyvällä luonteella ja siksi ansaitsen PRO-sarjan voiton. Teen työtäni omalla persoonallani käyttäen luovuuttani, jotta asiakaskokemuksesta tulee erityinen täynnä unohtumattomia hetkiä. Työnantajan tuki ja mahdollisuus tuoda omat ideat käytäntöön motivoivat minua jatkuvasti. Ravintolassa elän jatkuvasti tätä hetkeä.”

Anna tukesi Moonikalle PRO-palkintojen sivuilla

Kuva: Avecmedia

Petri Väänänen, ravintolanjohtaja

Sarja: Ravintolapäällikkö 2024

Työpaikka: Ravintola Töölö, Helsinki

Petri nauttii kiireisten päivien tuomasta draamankaaresta ja jännittävästä kihelmöinnistä. Hänelle on tärkeää hallita suuria ravintolakokonaisuuksia ja rakentaa tilaisuuksia yhdessä henkilöstön, tapahtumatekijöiden ja ohjelmatoimijoiden kanssa, varmistaen, että kaikki osaset toimivat saumattomasti yhteen. Petri riemastuu nähdessään työniloa ja ammattiylpeyttä, jotka johtavat onnistuneisiin elämyksiin ja onnellisiin asiakkaisiin.

”Voitto olisi iso tunnustus ja kiitos työstä, jota olen saanut tehdä huipputiimin, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Ottaisin palkinnon ylpeänä vastaan myös siitä, että olen edistänyt ihmisten oppimista ja kasvua urapoluillaan. Urani on antanut minulle paljon ystäviä ja luotettavia kollegoita. Onnistuneet elämykset asiakkaille tuovat iloa, josta nautin jokapäiväisessä työssäni.”

Anna tukesi Petrille PRO-palkintojen sivuilla

 

Anna äänesi kuulua ja kannusta finalistimme kohti voittoa

Kommentoi ja perustele, miksi upeiden finalistiemme tulisi voittaa arvostettu PRO-palkinto omassa sarjassaan. Lopulliset voittajat valitsevat tuomaristo, joka huomioi kannatuslauseet ja -äänet valinnassaan. Tuellasi on suuri merkitys. Inspiroidu finalistiemme tarinoista, laita mukaan omat perustelusi ja äänestä.

Anna tukesi 13.12. mennessä PRO-palkintojen sivuilla.