Ravintola ROIMAn BrekuBar katetaan ensimmäistä kertaa 26.9.2019

Heinäkuun lopulla avautuneessa Ravintola ROIMAssa Vantaan Business Park plazassa katetaan asiakkaille torstaina 26.9. sen ensimmäinen Brekubar laatuaan.

-Idea Brekubarin järjestämiseen lähti siitä, että halusimme tuoda asiakkaidemme tietoon että Roima taipuu myös moneen muuhun kuin vain lounasravintolaksi, kertoo Roiman ravintolapäällikkö Minna Lundgren.

Brekubar katetaan kerran kuukaudessa ja se sisältää joka kerta uusia ja erilaisia makuja. Ensimmäisellä kattauskerralla tarjolla on mm. uunituoreita sämpylöitä täytevaihtoehtoineen, jogurttibaari, suolaisia muffinsseja ja monenmoisia muita herkkuja.

-Haluamme luoda asiakkaillemme pienen hetken arjen luksusta ja energisen startin työpäivään. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa koko päivän kestävä kokous kuin herkullinen täyttävä hotellitason aamiainen? Aamiaisen voi ottaa myös kokoustilaan mukaan jos aika ei riitä nauttimaan sitä ravintolassa. Lundgren jatkaa.

Seuraavan kerran Brekubar katetaan lokakuussa yhteistyössä Orklan kanssa.

-Sen lisäksi että laadun pitää päivittäin olla superia ja makujen erinomaisia, kuuluu konseptiimme ideoida hetkiä asiakkaille, joilla pystytään nousemaan arjen yläpuolelle. Torstain aamiaiselle on tällä hetkellä tulossa 70 asiakasta. Lundgren summaa.