Ihastuttava uutuus Pajulahden ravintolatarjonnassa

Tervetuloa ravintola Fanniin!

Kanresta on avannut uuden tunnelmallisen ravintolan Pajulahteen. Olemassa olevaa vanhaa ravintolasalia remontointiin ja sen paikalle avattiin uusi ihastuttava ravintola Fanni palvelemaan entistä paremmin ja monipuolisemmin Pajulahden asiakkaiden tarpeita.

Fanni tarjoaa avaran ja viihtyisän tilan, joka on varattavissa yksityisiin tilaisuuksiin, kuten perhejuhliin tai yritystapahtumiin. Ravintolassa on A-oikeudet ja anniskelun on mahdollista pitää avoinna maanantaista lauantaihin kello 23.00 asti.

Uudistukseen liittyen Pajulahti tarjoaa nyt mahdollisuuden päivittää Pajulahden majoittumiseen kuuluvan aamiaisen Fannin monipuoliseksi ja maukkaaksi Kokoustori-aamiaiseksi. Kokoustori-aamiaisella saat lisäarvoa aamuusi hintaan +8.70 €.

Pajulahden vapaa-aika- ja hyvinvointikeskuksen johtaja Mira Puhlin on tyytyväinen uudistukseen: ”Hyvinvoiva ihminen on Pajulahdessa kaiken tekemisen ytimessä. Fanni onkin avannut Pajulahdelle mahdollisuuden tarjota  yhä kokonaisvaltaisempia hyvinvoinnin elämyksiä, jossa liikunta ja ravinto on keskiössä. Fannin myötä Pajulahti tuo myös yhä enemmän iloa lähialueen asukkaille. Vappuna voit yhdistää  saunajoogan ja vappubrunssin ja kesällä pääset kesäbrunssinyhteydessä myös kiipeilemään edullisemmin.

Parasta uudessa Fannissa on se, että se on remontoitu Pajulahden lähemmäs satavuotista historiaa kunnioittaen.”

Kysy lisätietoja ja varaa aamiaisvaihtoehtosi suoraan Pajulahden vastaanotosta.

Tervetuloa herkuttelemaan ja viihtymään ravintola Fanniin – uuteen helmeen Pajulahden sydämessä.